Jämför 148 st leasingbilar
Kia Sportage image

Privatleasa en Kia Sportage

Leasa en Kia Sportage Advance och kör en elbil i sin egen liga mot en månadskostnad. Kia privatleasing ger dig möjlighet att köra Kia Sportage Advance utan att behöva oroa dig för initial- och servicekostnader då detta ingår i din avgift. Du kan även lägga till deras betalskydd i samband med avtalsskrift om betalningssvårigheter skulle förekomma. Denna bil kombinerar stil med prestanda och är utrustad med den ny teknik så du kan njuta av denna imponerande modell utan att behöva låsa upp kapital. Det är det perfekta sättet att uppleva sportighet och komfort utan ägandets huvudvärk.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

När du ska välja bil är det säkerhet en viktig punkt att tänka på. Kia Sportage Advance erbjuder en säkerhetsprioriterad bil med funktioner för att säkerställa skydd för alla ombord. Några säkerhetsfunktioner som denna bil erbjuder är kollisionsvarningssystem och fil-hållningsassistans. Med bekväma och justerbara säten och adaptiv farthållare får du en bil som kombinerar komfort med smidighet, detta gör denna bil till en bekväm och säker bil att köra.

Miljö och ansvar

Kia Sportage Advance är en SUV som utmärker sig genom sin miljömedvetna design och avancerade funktioner. Denna modell prioriterar bränsleeffektivitet och erbjuder lyxkomfort, vilket gör den till ett ansvarsfullt och praktiskt val för miljömedvetna förare. Kia ansvarar för sitt mål med klimatsmarta bilar och att neutralisera sitt koldioxidutsläpp med denna modell. Den är designad för att passa en hållbar livsstil och erbjuder en balans mellan modern teknik och hänsyn till miljön.

Prestanda och teknik

Kia Sportage Hybrid Action erbjuder en imponerande kombination av kraftfull hybridteknik och elegant design. Med en smidig hybridmotor, automatiserad växellåda och fyrhjulsdrift tillför denna modell extra stabilitet och säkerhet ute på vägarna, vilket gör den idealisk för såväl stadskörning som längre äventyr.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor