Jämför 148 st leasingbilar
Kia XCeed image

Privatleasa en Kia XCeed

Leasa Kia XCeed Action och få tillgång till en smidig och miljövänlig modell bortom gränserna. Med Kia privatleasing får du service som ingår samt slipper du kontantinsatsen från ett klassiskt bilköp, allt mot en fast månadskostnad. XCeed Action kombinerar bensindrivet och elektriskt system för bränsleeffektivitet och är därav ett smart och hållbart val från bilarna som Kia har att erbjuda.

Mer om Kia

Komfort och säkerhet

Säkerhetsaspekten är viktigt att tänka på när du ska leasa en bil. Kia XCeed Plug-In Hybrid Action är ett utmärkt val för den som vill prioritera säkerhet men inte vill kompromissa med allt annat. Denna bil kombinerar elektrisk effektivitet med säkerhetsteknik som avancerade assistanssystem, autobroms och dödavinkel-varnare. Dess rymliga och bekväma interiör, med anpassningsbara säten och användarvänlig infotainment, gör varje resa både säker och njutbar.

Miljö och ansvar

För de som prioriterar miljövänliga lösningar i vardagen, erbjuder Kia XCeed Action en perfekt balans mellan hållbarhet och prestanda. Denna modell kombinerar en effektiv plug-in hybridmotor med låg bränsleförbrukning, vilket minskar både utsläpp och driftskostnader. Kia satsar starkt på att bli helt koldioxidneutrala samtidigt som deras bilar bara ska bestå av el-bilar inom dem kommande årenv vilket gör denna modell till ett ansvarsfullt och attraktivt val för miljömedvetna förare.

Prestanda och teknik

Kia XCeed Action är en följeslagare i Kias utbud som utstrålar effektivitet och mångsidighet. En hybridmodell som erbjuder kostnadseffektiv och miljövänlig körning som samtidigt är utrustad med toppmodern infotainmentsystem och högkvalitativ teknik som filassistanssystem gör denna modell inte bara en presterande, men även en miljövänlig bil. XCeed Action är ett idealisk val för den medvetna stadspendlaren.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor