Jämför 148 st leasingbilar
Mitsubishi Space Star image

Privatleasa en Mitsubishi Space Star

Leasa en Mitsubishi Space Star Comfort och få en kompakt leasingbil som tar dig till alla destinationer på ett bränsleeffektivt sätt. Mitsubishi privatleasing erbjuder en ny bil utan någon kontantinsats och med sitt serviceavtal kan du vara säker på att du alltid kör en bil som fungerar. Med fast månadskostnad och minimala underhållskostnader kan du njuta av bekväm och bekymmersfri körning och upptäcka känslan av att köra det senaste från Mitsubishi.

Mer om Mitsubishi

Komfort och säkerhet

När du står inför beslutet att välja en bil, är säkerheten en avgörande faktor. Mitsubishi Space Star Comfort tar detta på allvar med det senaste inom säkerhetsteknologin för att skydda både förare och passagerare. Utrustad med funktioner som kollisionsvarningssystem, är bilen designad för att aktivt varna föraren om eventuella risker på vägen. Mitsubishi Space Star Comfort erbjuder även en behaglig körupplevelse med bekväma och noggrant designade säten. Allt detta för att du ska känna dig trygg på dina resor med din nya Mitsubishi.

Miljö och ansvar

I Mitsubishi Space Star Comfort kombineras kompakt design med miljömedvetenhet. Den är känd för sin bränsleeffektivitet, vilket gör den till ett ekonomiskt och miljövänligt alternativ för stadskörning. Mitsubishi arbetar ständigt med att göra sina fordon så bränsleeffektiva som möjligt för att minska på koldioxidutsläppen. Dess användarvänliga interiör och enkla manövrerbarhet gör den till ett praktiskt val för en hållbar livsstil.

Prestanda och teknik

Mitsubishi Space Star Comfort är valet för dig som söker en liten, men prestandastark bil. Med en bränsleeffektiv motor på 80 hästkrafter erbjuder den en kvick och njutbar körupplevelse. Dess infotainmentsystem underlättar användningen av smarta enheter, vilket ger tillgång till underhållning och information under färden. Leasea en Mitsubishi Space Star Comfort och njut av en bränsleeffektiv, trygg och smidig resa.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor