Jämför 148 st leasingbilar
Mitsubishi Space Star image

Privatleasa en Mitsubishi Space Star

Leasa en Mitsubishi Space Star Elegance och ta del av en kompakt och bränsleeffektiv leasingbil som smidigt tar dig till din önskade destination. Genom Mitsubishis privatleasing kan du få tillgång till en ny bil utan krav på kontantinsats, och tack vare deras serviceavtal är du garanterad en pålitlig bil under hela perioden. Med en fast månadskostnad och låga underhållskostnader är Mitsubishi Space Star Elegance en idealisk lösning för en bekväm och bekymmersfri körupplevelse. Upplev friheten som kommer med Mitsubishi privatleasing.

Mer om Mitsubishi

Komfort och säkerhet

När det kommer till att välja en bil, spelar säkerheten en central roll. Mitsubishi Space Star Elegance tar säkerheten på allvar genom att integrera den senaste teknologin för att garantera skydd för både förare och passagerare. Den är försedd med avancerade säkerhetsfunktioner såsom kollisionsvarningssystem, som aktivt uppmärksammar föraren om eventuella faror på vägen. Mitsubishi Space Star Elegance ger också en skön körkänsla med sina komfortabla och välutformade säten. Dessa egenskaper bidrar till en både trygg och njutbar körupplevelse.

Miljö och ansvar

Mitsubishi Space Star Elegance är en kombination av kompakt storlek och ekologisk hållbarhet. Denna modell utmärker sig med sin bränsleekonomi, vilket gör den till ett både kostnadseffektivt och miljövänligt val för stadstrafik. Mitsubishi lägger stor vikt vid att optimera bränsleeffektiviteten i sina bilar för att reducera koldioxidutsläppen. Med sin lätthanterliga interiör och smidiga köregenskaper är Mitsubishi Space Star Elegance ett utmärkt alternativ för den som värderar hållbarhet i vardagen.

Prestanda och teknik

Mitsubishi Space Star Elegance kommer med stor kraft för sin kompakta storlek, tack vare en motor på 80 hästkrafter. Denna bil levererar en smidig och responsiv körupplevelse, perfekt anpassad för såväl stadstrafik som landsvägar. Med sitt infotainmentsystem kan du enkelt koppla upp dina smarta enheter för en underhållande resa. Denna modell passar dig som behöver en smidig och kostnadseffektiv bil från Mitsubishi.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor