Jämför 148 st leasingbilar
Opel Astra image

Privatleasa en Opel Astra

Med leasing får du tillgång till Opel Astra Sports Tourer som är skapad för ge en sportig och modern körglädje. Njut av en Opel Astra med ett kostnadsfritt serviceavtal som inkluderar Opel originalservice och ser till att din bil hålls uppdaterad med den senaste programvaran. Med Opel privatleasing får du tillgång till denna avancerade modell som är perfekt för både familjer och en aktiv livstil.

Mer om Opel

Komfort och säkerhet

Opel Astra Sports Tourer är en modern kombi där säkerhet möter komfort och som ger föraren en stor frihet bakom ratten. Nya Opel Astra är utrustad med ett assistanssystem som tar säkerheten till en ny nivå. Detta toppmoderna system justerar automatiskt hastigheten baserat på trafikskyltar och väderförhållanden och säkerställer en säkrare och mer avkopplande färd. Interiören kombinerar modernitet och komfort med rymliga och bekväma säten, för en njutbar och avkopplande bilresa. Upplev design med fokus på säkerhet och funktionalitet.

Miljö och ansvar

Opel Astra kombinerar prestanda med miljöhänsyn. Dess innovativa motor leder till lägre bränsleförbrukning och mindre utsläpp, vilket främjar en grönare livstil. Opel är engagerade i att minska sin miljöpåverkan och strävar efter att leda vägen framåt för bilindustrin genom att ta de nödvändiga stegen mot en mer hållbar framtid. Utrustad med energieffektiva funktioner som till exempel ett automatiskt start/stopp-system vid tomgångskörning, strävar denna kombi efter att minska dess miljöavtryck. Den levererar en smidig och dynamisk körupplevelse, idealisk för de som värdesätter både äventyr och miljö.

Prestanda och teknik

Att välja en Opel Astra Sports Tourer GS innebär att du får en bil har både prestanda och innovation. Denna modell erbjuder en motor med 130 hästkrafter för en responsiv körupplevelse. Till detta får du även ta del av OpelConnect, som erbjuder smarta uppkopplingsalternativ till ditt infotainmentsystem. Med OpelConnect är du alltid uppkopplad och får smidig tillgång till information och underhållning, oavsett destination. Upplev varje resa i en Opel Astra som ett spännande äventyr med flera tekniska finesser.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor