Jämför 148 st leasingbilar
Opel Grandland image

Privatleasa en Opel Grandland

När du leasar en Opel Grandland GS får du en rymlig och bränsleeffektiv bil som passar perfekt för alla dina resor. Opels privatleasing erbjuder dig möjligheten att köra en ny bil utan kontantinsats, och med ett leasingavtal som inkluderar serviceavtal kan du vara trygg i att din bil alltid är i toppskick. Med en fast månadskostnad och låga underhållskostnader, blir din körupplevelse i en Opel Grandland GS både bekväm och problemfri. Upptäck enkelheten och friheten med Opels privatleasing.

Mer om Opel

Komfort och säkerhet

Med Opel Grandland GS får du en SUV som prioriterar säkerhet och komfort. Denna bil är utrustad med avancerad säkerhetsteknik, inklusive adaptiv farthållare och automatisk nödbromsning. Opel Grandland GS erbjuder också en komfortabel körupplevelse med sina ergonomiskt utformade säten, allt för att garantera en säker och njutbar färd.

Miljö och ansvar

Opel Grandland GS kombinerar en rymlig design med miljömedvetenhet. Denna modell framhävs för sin bränsleeffektivitet, vilket gör den till ett ekonomiskt och miljövänligt val. Opels mål är att minska sin miljöpåverkan för att ta positiva steg i framtiden och på så sätt vara en förebild för bilbranschen i helhet. Bränsleeffektiviteten med denna SUV gör den till ett mer ansvarsfullt val för både stadskörning och längre resor.

Prestanda och teknik

För dem som prioriterar prestanda i sitt bilval är Opel Grandland GS ett bra alternativ. Utrustad med en 130hk motor och tvåhjulsdrift, erbjuder denna bil en smidig körupplevelse. Dess infotainmentsystem förenklar integrationen av dina smarta enheter, vilket möjliggör lätt åtkomst till både information och underhållning under färden.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor