Jämför 148 st leasingbilar
Opel Mokka image

Privatleasa en Opel Mokka

Leasa Opel Mokka Ultimate för en modern körglädje. Med Opels privatleasing får du tillgång till en splitterny bil utan initial kontantinsats. Till detta ingår även deras serviceavtal kostnadsfritt så att du kan vara trygg i att din bil är i toppskick under din leasingperiod. Ge dig ut på vägarna med komfort och stil och njuta av det senaste från Opel.

Mer om Opel

Komfort och säkerhet

Komfort möter säkerhet i Opel Mokka Ultimate, en SUV för den moderna föraren. Den är utrustad med flertalet säkerhetsfunktioner som automatisk nödbromsning och varningssensorer för fotgängare, för att göra bilresan så säker som möjligt. Interiören kombinerar modernitet och komfort med högkvalitativa material och bekväma säten, för en njutbar och avkopplande bilresa.

Miljö och ansvar

Opel Mokka Ultimate representerar en bilmodell från Opel med fokus på miljö och teknik. Opel Mokka kombinerar en effektiv motor med miljöhänsyn. Denna modell står ut för sin bränsleeffektivitet, vilket gör den till ett både kostnadseffektivt och miljövänligt alternativ. Opel är engagerade i att minska sin miljöpåverkan och strävar efter att leda vägen framåt för bilindustrin genom att ta de nödvändiga stegen mot en mer hållbar framtid.

Prestanda och teknik

När du väljer en bil som Opel Mokka Ultimate, får du en bil som kombinerar prestanda och teknik. Med en motor på 130 hästkrafter och tvåhjulsdrift levererar denna modell en livlig och engagerande körupplevelse. Det integrerade infotainmentsystemet gör det lätt att ansluta dina smarta enheter för en sömlös upplevelse av information och underhållning på vägen. Leasa en Opel Mokka Ultimate för att göra varje resa till en njutning.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor