Jämför 148 st leasingbilar
Peugeot 3008 image

Privatleasa en Peugeot 3008

Leasa Peugeot 3008 GT för en leasingupplevelse som kombinerar SUV:ens robusthet med sportig finess. Med Peugeot privatleasing kan du alltid köra en helt ny bil utan några billån med stora kontantinsatser. Mot en månadskostnad kan du njuta av bekvämligheten att köra en denna nya bilmodell utan de finansiella bekymren. Peugeot 3008 GT är idealisk för den som söker en mångsidig och kraftfull bil med stil.

Mer om Peugeot

Komfort och säkerhet

Peugeot 3008 GT står ut när det gäller säkerhet och komfort. Utrustad med den senaste teknologin, inklusive en adaptiv farthållare, säkerställer den en jämn och trygg körning genom att anpassa hastigheten efter trafiken. Dessutom erbjuder Peugeot 3008 GT en lyxig körupplevelse med dess ergonomiskt designade säten, vilket gör att varje resa blir en upplevelse.

Miljö och ansvar

Peugeot 3008 GT är designad med en stark betoning på bränsleeffektivitet, vilket erbjuder en framstående miljöprestanda bland bensindrivna bilar. Peugeots strävan efter koldioxidneutralitet innebär en övergång till ett helt elektriskt fordonsutbud till år 2025. Denna strategi placerar Peugeot i ledningen för ekologisk innovation, där de kontinuerligt införlivar de senaste miljöteknikerna i sina fordon, och på så sätt driver de fram en mer hållbar bilframtid.

Prestanda och teknik

Peugeot 3008 GT är en SUV som inte kompromissar med vare sig kraft eller miljöhänsyn. Den är utrustad med en avancerad PureTech-motor som erbjuder en effektiv och ren körupplevelse. Dessa trecylindriga bensinmotorer kombinerar hög prestanda med miljövänlig teknik, vilket gör 3008 GT till en utmärkt följeslagare för både stadsmiljö och längre utflykter.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor