Jämför 148 st leasingbilar
Peugeot 308 image

Privatleasa en Peugeot 308

Med leasing av Peugeot 308 GT får du tillgång till en kompakt och sportig bil full av innovation. Genom Peugeot privatleasing kan du enkelt köra en ny 308 GT utan de traditionella bekymren som kommer med bilköp. Välj mellan olika leasingperioder för en fast månadskostnad och njut av den balanserade kombinationen av dynamiska köregenskaper och sofistikerad design. Peugeot 308 GT är det ultimata valet för den som söker en agil och teknologiskt avancerad bil.

Mer om Peugeot

Komfort och säkerhet

Säkerhet är en prioritet när du väljer en ny bil, och Peugeot 308 GT tar detta på allvar med sin teknologi. En framträdande säkerhetsfunktion är dess adaptiva farthållare, som automatiskt anpassar hastigheten för att upprätthålla säkert avstånd till fordonet framför. Detta bidrar till en säkrare körupplevelse. Förutom säkerheten, erbjuder Peugeot 308 GT en bekväm körupplevelse med sina välformade och sköna säten, vilket gör varje resa trygg och angenäm.

Miljö och ansvar

Peugeot 308 GT är utformad för bränsleeffektiviteten, vilket gör den till en av de mest miljövänliga bensinbilarna i sin kategori. Peugeot siktar på att uppnå koldioxidneutralitet och jobbar mot att ha en helt elektrifierad bilpark fram till 2025. Denna ambition sätter Peugeot i framkant när det kommer till miljöinnovation. Genom att kontinuerligt integrera de senaste miljövänliga teknologierna i sina bilar, leder Peugeot vägen mot en mer hållbar framtid för bilindustrin.

Prestanda och teknik

Peugeot 308 GT är den ultimata bilen för dig som söker en kombination av dynamisk prestanda och miljömässig ansvarskänsla. Den är utrustad med en motor från Peugeots erkända PureTech-serie, vilken är känd för sin högeffektivitet och avancerade avgasreningsteknik. Denna trecylindriga bensinmotor erbjuder en körupplevelse som är både kraftfull och miljömedveten, vilket gör 308 GT till ett smart val för både stads- och landsvägskörning.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor