Jämför 148 st leasingbilar
Peugeot 308 image

Privatleasa en Peugeot 308

Leasa Peugeot 308 SW GT för en kombination av rymlighet och sportighet. Med Peugeot privatleasing kan du alltid köra en helt ny bil utan några lån, kontantinsats eller beskymmer. Mot en månadskostnad kan du njuta av att köra denna bilmodell utan de finansiella bekymren som kommer med ett traditionellt bilägande. Peugeot 308 SW GT är det perfekta valet för den som behöver utrymme och funktion utan att kompromissa med stil och körglädje.

Mer om Peugeot

Komfort och säkerhet

När det kommer till att välja en ny bil är Peugeot 308 SW GT ett säkert val med sin högteknologiska säkerhetsutrustning. Bland dess imponerande funktioner finns en adaptiv farthållare samt aktiv filhållningassistent som gör din bilresa smidigare och säkrare. Peugeot 308 SW GT kombinerar denna säkerhet med komfort, och erbjuder rymliga, bekväma säten som gör varje resa både avslappnande och trygg.

Miljö och ansvar

Med Peugeot 308 SW GT får du en bil som är designad för att vara bränslesnål utan att kompromissa med prestanda, vilket gör den till ett miljövänligare alternativ jämfört med liknande bilar. Peugeot är engagerade i sitt arbete för att bli koldioxidneutrala och planerar att alla deras fordon ska vara elektriska senast år 2025. Denna inriktning understryker Peugeots roll som en pionjär inom miljöinnovation, där de ständigt utvecklar och tillämpar nya miljöteknologier för att främja en grönare framtid.

Prestanda och teknik

Peugeot 308 SW GT står ut med sin exceptionella kombination av prestanda och effektivitet. Den drivs av en motor från Peugeots prisbelönta PureTech-familj, som balanserar kraftfull prestanda med miljöansvar. Denna bensinmotor med toppmodern avgasreningsteknik ger en körglädje som är både rolig och stark, vilket gör 308 SW GT till en idealisk bil för den äventyrliga föraren.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor