Jämför 148 st leasingbilar
Peugeot 408 image

Privatleasa en Peugeot 408

När du leasar Peugeot 408 GT får du uppleva en unik blandning av stil och prestanda. Med Peugeot privatleasing kan du alltid köra en helt ny bil utan några lån, kontantinsats eller beskymmer. Välj en leasingperiod som passar dig och njut av 408 GT:s eleganta design och dynamiska köregenskaper. Perfekt för dig som vill ha en bil som sticker ut i stadsbilden och ger en exklusiv körupplevelse.

Mer om Peugeot

Komfort och säkerhet

Peugeot 408 GT kompromissar inte med säkerheten. Du får flertalet funktioner som assisterar dig vid körning, bland annat adaptiv farthållare och aktiva filhållningassistent, för att upprätthålla en säker körning. Dessutom får du Peugeots mest uppdaterade säkerhetsfunktioner. Denna teknologi tillsammans med 408 GT:s fokus på komfort, som märks i de mjuka och stödjande sätena, gör varje resa säker och bekväm.

Miljö och ansvar

Peugeot 408 GT kombinerar elegant design med miljömedvetenhet, vilket resulterar i en av de mest bränsleeffektiva bensinbilarna i sin klass. I linje med Peugeots mål att bli koldioxidneutrala, är de på väg mot en fullständig elektrifiering av deras bilflotta fram till 2025. Denna ambition framhäver Peugeots ledande position inom miljöinnovation, där de ständigt arbetar med att utveckla och implementera miljövänliga tekniker för att säkerställa en hållbar bilframtid.

Prestanda och teknik

Peugeot 408 GT är en elegant och kraftfull bil, perfekt för dig som värderar både stil och hållbarhet. Den drivs av en PureTech-motor som är både bränsleeffektiv och miljövänlig. Denna kombination av modern teknik och prestanda gör 408 GT till ett idealiskt val för den som söker en bil som är både snabb och full av teknisk innovation.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor