Jämför 148 st leasingbilar
Polestar 2 image

Privatleasa en Polestar 2

Leasa Polestar 2 Long Range Dual Motor och få möjligheten att äga en imponerande och miljövänlig elbil som är skapad att ta dig länge. Genom att leasa denna bil behöver du inte oroa dig för värdeminskningar och andrahandsvärdet på en helt ny elbil, utan kan istället få tillgång till en avancerad elbil mot en fast månadskostnad. Leasa en Polestar 2 och ta del av alla förmåner som ingår i Polestars leasingavtal där de bland annat erbjuder dig en egen försäkringslösning speciellt framtagen för Polestar bilar. Polestar 2 är det perfekta valet för dig som vill kombinera miljövänlighet med bekvämlighet och göra ett smart val både för din ekonomi och framtiden.

Mer om Polestar

Komfort och säkerhet

Med Polestar 2 Long Range Dual Motor får du en säkerhetsutrustad elbil med maximerad räckvidd. Utrustad med dubbla motorer får du maximerad räckvidd och prestanda, vilket gör den idealisk för både kortare och längre resor. För att säkerställa säkerheten för dig och dina passagerare är Polestar 2 utrustad med flertalet avancerade säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning och automatisk nödbromsning. Interiören är skapad med stort fokus på design och hög komfort. Polestar 2 är en perfekt bil för dig som vill ha en njutbar och bekväm körupplevelse.

Miljö och ansvar

För miljömedvetna förare som värdesätter design och prestanda, är Polestar 2 det perfekta valet. Denna elbil är utrustad med dubbla motorer som utökar din räckvidd, samtidigt som du får en effektiv och njutbar körupplevelse. Polestar har som mål att skapa en helt klimatneutral produktionsbil till 2030. De väljer kvalitetsmaterial med minimal klimatpåverkan till sina bilar och arbetar på att hitta sätt att förbättra både effektiviteten och miljöpåverkan hos deras batterier. Detta gör Polestar till ett bilmärke idealiskt för dig med en hållbar livsstill som tar ansvarsfulla val för framtiden.

Prestanda och teknik

Polestar 2 är en bil för den som söker råstyrka ihop med den senaste teknologin och komforten. Ta elbilsprestandan till en ny nivå med dess dubbla motorer och utökade räckvidd. Denna modell erbjuder en fyrhjulsdriven responsiv körupplevelse ihop med de senaste säkerhetsfunktionerna så att du kan njuta de längre resorna på ett tryggt och miljövänligt sätt. Vill du få ut det mesta från Polestar är denna modell ett utmärkt val för dig.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor