Jämför 148 st leasingbilar
Polestar 2 image

Privatleasa en Polestar 2

Leasa Polestar 2 Long Range Dual Motor Performance och få möjligheten att äga en elbil med imponerande prestanda, som samtidigt är miljövänlig och skapad för att ta dig längre. Leasa denna bil och slipp oroa dig för värdeminskningar och andrahandsvärdet på en helt ny elbil. Istället får du tillgång till en avancerad elbil med maximal prestanda, mot en fast månadskostnad. Ta del av alla förmåner som ingår i Polestars leasingavtal där de bland annat erbjuder dig en egen försäkringslösning speciellt framtagen för Polestar bilar. För dig som vill kombinera miljövänlighet med prestanda och samtidigt göra ett smart val för din ekonomi och framtid, är leasing av en Polestar 2 det perfekta valet.

Mer om Polestar

Komfort och säkerhet

Med Polestar 2 Long Range Dual Motor Performance får du en elbil med toppmodern teknologi inom säkerhet kombinerat med maximerad räckvidd. Med dess dubbla motorer och Performance paketet förlänger du räckvidden ihop med prestandan så du kan njuta av både kortare och längre resor. Säkerheten för dig och dina passagerare är prioriterad då Polestar har utrustat bilen med flertalet säkerhetsfunktioner, bland annat automatisk nödbromsning och körfältsassistans. Interiören är designad med material av hög kvalitet med fokus på hög komfort. Polestar 2 är en perfekt bil för dig som vill ha en njutbar och bekväm körupplevelse utan att kompromissa med prestandan.

Miljö och ansvar

För miljömedvetna förare som värdesätter design och prestanda, är Polestar 2 det perfekta valet. Denna elbil är utrustad med dubbla motorer, utökad räckvidd samt ett Performance paket för att maximera prestandan av bilen. Du får den bästa prestandan ihop med en klimatsmart, effektiv och njutbar körupplevelse. Polestar har som mål att skapa en helt klimatneutral produktionsbil till 2030. De väljer kvalitetsmaterial med minimal klimatpåverkan till sina bilar och arbetar på att hitta sätt att förbättra både effektiviteten och miljöpåverkan hos deras batterier. Detta gör Polestar till ett bilmärke idealiskt för dig med en hållbar livsstill som tar ansvarsfulla val för framtiden.

Prestanda och teknik

Polestar 2 är en bil för den som söker råstyrka ihop med den senaste teknologin och komforten. Ta elbilsprestandan till en ny nivå med dess dubbla motorer, utökade räckvidd och Performance-paketet. Denna modell erbjuder en fyrhjulsdriven responsiv körupplevelse ihop med Performance-paketet som inkluderar sportigare inställningar och fler avancerade köregenskaper. Vill du få ut det mesta från Polestar är denna modell ett utmärkt val för dig.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor