Jämför 148 st leasingbilar
Polestar 2 image

Privatleasa en Polestar 2

Leasa Polestar 2 Standard Range Single Motor och få möjlighet att äga en avancerad och miljövänlig elbil mot en fast månadskostnad. Du behöver inte oroa dig för värdeminskning och andrahandsvärdet på en helt ny elbil, vilket gör privatleasing till ett ekonomiskt fördelaktigt val. Leasa en Polestar 2 och ta del av alla förmåner som ingår i deras leasingavtal. Polestar värdesätter sina kunder och gör mycket för att göra din leasingperiod så smidig som möjligt, där de bland annat har utformat sin egna försäkringslösningar till Polestar bilar samt skapat ett privatleasingskydd som täcker din leasingavgift i upp till ett år om du skulle få plötsliga ekonomiska svårigheter. Upptäck känslan av att köra en högpresterande och milövänlig elbil från Polestar och gör ett smart val både för din ekonomi och framtiden.

Mer om Polestar

Komfort och säkerhet

För en balanserad kombination av effektivitet och prestanda är Polestar 2 Standard range Single Motor ett smart val. Denna hel-elektriska bil erbjuder avancerade säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning och automatisk nödbromsning, samtidigt som dess interiör är skapad med design och hög komfort i fokus. Perfekt för dagligt bruk, garanterar Polestar en njutbar och bekväm körupplevelse.

Miljö och ansvar

För miljömedvetna förare som värdesätter design och prestanda, är Polestar 2 det perfekta valet. Denna elbil kombinerar en imponerande räckvidd med en effektiv och njutbar körupplevelse. Polestar har som mål att skapa en helt klimatneutral produktionsbil till 2030. De väljer kvalitetsmaterial med minimal klimatpåverkan till sina bilar och arbetar på att hitta sätt att förbättra både effektiviteten och miljöpåverkan hos deras batterier. Detta gör Polestar till ett bilmärke idealiskt för dig med en hållbar livsstill som tar ansvarsfulla val för framtiden.

Prestanda och teknik

Polestar 2 är en bil för den som söker råstyrka ihop med den senaste teknologin och komforten. Ta elbilsprestandan till en ny nivå med dess moderna och effektiva el-motor. Denna modell erbjuder en trygg körupplevelse ihop med de senaste säkerhetsfunktionerna, så att du kan njuta av utsläppfria resor på ett tryggt och miljövänligt sätt. Denna bil är ett utmärkt val för stadskörning och kortare resor samtidigt som du göra ett miljövänligt val med fokus på en hållbar framtid.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor