Jämför 148 st leasingbilar
Polestar 3 image

Privatleasa en Polestar 3

Leasa Polestar 3 Long Range Dual Motor Performance och få möjligheten att äga en rymlig elbil med den bästa prestandan och tekniken från Polestar. Genom att leasa bil slipper du oroa dig för värdeminskningar och andrahandsvärdet på en helt ny elbil. Mot en månadskostnad får du istället tillgång till en avancerad och rymlig elbil, som är skapad för att ta dig längre med den vassaste prestandan från performance-paketet. Ta del av alla förmåner som ingår i Polestars leasingavtal där de bland annat erbjuder dig en egen försäkringslösning speciellt framtagen för Polestar bilar. För dig som vill kombinera enastående prestanda med miljövänlig körning och samtidigt göra ett smart val för din ekonomi och framtid, är leasing av en Polestar 3 det perfekta valet.

Mer om Polestar

Komfort och säkerhet

Ta den elektriska körningen till en ny nivå med Polestar 3 Long Range Dual Motor Performance. Med sin rymliga och lyxiga design, kraftfulla dubbla motorer och de senaste säkerhetssystemen, erbjuder denna SUV en unik kombination av säkerhet, komfort och prestanda. Du och dina passagerare kan känna er trygga med de avancerade säkerhetsfunktionerna som förarassistans, kollisionsvarning och säkerhetsbälten med bältesförstärkare. Interiören finns i olika teman med klädsel och material av högsta kvalitet. Njut av en trygg och bekväm resa med Polestar 3.

Miljö och ansvar

Polestar 3 är perfekt för den miljömedvetne föraren som värdesätter design och prestanda. Denna elbil är utrustad med dubbla motorer, utökad räckvidd samt ett Performance paket som maximerar prestandan av din elbil. Du får den bästa prestandan från Polestar kombinerat med en klimatsmart, effektiv och njutbar körupplevelse. Polestar har som mål att skapa en helt klimatneutral produktionsbil till 2030. De väljer kvalitetsmaterial med minimal klimatpåverkan till sina bilar och arbetar på att hitta sätt att förbättra både effektiviteten och miljöpåverkan hos deras batterier. Detta gör Polestar till ett bilmärke idealiskt för dig med en hållbar livsstill som tar ansvarsfulla val för framtiden.

Prestanda och teknik

För den som söker en bil som kan leverera råstyrka ihop med den senaste teknologin är Polestar 3 en bil som tar elbilsprestandan till en ny nivå. Med sina dubbla motorer och Performance-paketet är denna modell en sofistikerad SUV med fyrhjulsdrift som erbjuder dig en responsiv körupplevelse. Performance-paketet inkluderar dessutom sportigare inställningar och avancerade köregenskaper som maximerar dina körupplevelse. Denna modell är ett utmärkt val för dig som vill få ut det mesta från Polestar.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor