Jämför 148 st leasingbilar
Seat Arona image

Privatleasa en Seat Arona

Med Seat Arona FR, kan du uppleva en sportig kompakt SUV med imponerande prestanda till en fast månatlig kostnad. Seat inkluderar alltid ett serviceavtal med deras egen originalservice när du väljer privatleasing. Dessutom erbjuder de kostnadsfritt betalskydd under de första 3 månaderna, vilket ger dig trygghet om oförutsedda händelser inträffar, som arbetslöshet. Nybilsgarantin och assistansen gäller under hela leasingperioden. Med Seat Arona FR får du både sportighet och trygg i en och samma bil.

Mer om Seat

Komfort och säkerhet

För en sportigare känsla, erbjuder Seat en fantastisk körupplevelse. När du väljer att köra en helt ny Seat Arona FR kan du vara trygg med att Seat alltid strävar efter att erbjuda de senaste säkerhetsfunktionerna genom kontinuerlig teknologisk utveckling.. Dess sportiga estetik kompletteras av en bekväm interiör, vilket gör den till en perfekt bil för de som söker en balans mellan komfort och säkerhet.

Miljö och ansvar

För de som eftersträvar en spännande körning samtidigt som de tar ansvar för miljön, är Seat Arona FR ett bra val. Denna bil kombinerar sportighet med effektiv bränslehantering och minskade utsläpp. Den erbjuder en dynamisk körupplevelse utan att kompromissa med miljövänlighet, vilket gör den till ett idealiskt val för den miljömedvetna föraren som också värdesätter prestanda och stil. Seat tar sitt miljöansvar på allvar och har framgångsrikt minskat sin miljöpåverkan med 43% i produktionsprocessen sedan 2010. Deras ambitiösa mål är att ytterligare reducera denna påverkan med 50% fram till 2025.

Prestanda och teknik

Seat Arona FR är en dynamisk crossover som smälter samman stil och prestanda. Med sin kraftfulla TSI-motor erbjuder den en inbjudande körupplevelse, den är byggd för både stadskörning och långa resor. Den är också utrustad med en smidig DSG-växellåda som ger en nästan när obemärkt övergång mellan varje växel. Med sin högre sittposition och rymliga interiör ger denna Arona FR komfort och en god översikt över vägen. Dess moderna design och imponerande prestanda gör Seat Arona FR TSI till det självklara valet för dig som söker en mångsidig och familjevänlig bil med extra sportig känsla.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor