Jämför 148 st leasingbilar
Seat Arona image

Privatleasa en Seat Arona

När du leasar en Seat Arona Style får du möjligheten att köra en kompakt SUV till en fast månatlig kostnad. SEAT inkluderar alltid ett serviceavtal med deras egen originalservice i privatleasingen. De erbjuder även kostnadsfritt betalskydd under de första 3 månaderna för att säkerställa din trygghet vid oväntade händelser som arbetslöshet. Nybilsgarantin och assistansen är giltig under hela leasingperioden. Med Seat Arona Style TSI får du både kraft och bekvämlighet i en och samma bil.

Mer om Seat

Komfort och säkerhet

Seat Arona Style står för kombination av komfort och säkerhet. Denna SUV är idealisk för dem som söker en bil som klarar av både stads- och landsvägskörning. Med ständig utveckling av säkerhetsfunktioner ser SEAT till att deras bilar, inklusive Seat Arona Style TSI, alltid är utrustade med den senaste teknologin, kombinerat med en bekväm och rymlig interiör, erbjuder den en trygg och njutbar körupplevelse för alla typer av resor.

Miljö och ansvar

Seat Arona Style är en SUV som förenar mångsidighet med miljövänlighet, vilket gör den till ett hållbart val för moderna förare. Miljöansvar är en grundpelare i Seats hållbarhetsstrategi, och de har redan minskat sin miljöpåverkan med 43% i produktionen sedan 2010. De siktar nu på att uppnå en minskning på hela 50% fram till 2025.

Prestanda och teknik

Seat Arona Style är en mångsidig crossover som kombinerar stil med funktion. Med sin TSI-motor får du en fin och lugn körning, vilket är idealiskt för både stadskörning och utflykter på landsväg. Den är även utrustad med en DSG-växellåda som skapar en lätthet mellan varje växel. Med sin höjda sittposition och rymliga interiör ger denna Arona både komfort och god överblick över vägen. Dess moderna design och prestanda gör Seat Arona till ett attraktivt alternativ för den som söker en familjevänlig och en mångsidig bil.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor