Jämför 148 st leasingbilar
Seat Ibiza image

Privatleasa en Seat Ibiza

Leasar du en Seat Ibiza MPI Style, kan du njuta av att köra en bränslesnål bil med stil till en fast månatlig kostnad. Seats privatleasing inkluderar alltid ett serviceavtal med deras egen originalservice. För de första 3 månaderna erbjuder de även ett kostnadsfritt betalskydd, vilket ger dig trygghet vid oväntade händelser, som arbetslöshet. Nybilsgarantin och assistansen gäller under hela leasingperioden. Med Seat Ibiza MPI Style får du både ekonomi och komfort i en och samma bil.

Mer om Seat

Komfort och säkerhet

Med sin behagliga och pålitliga konstruktion, erbjuder Seat Ibiza Style en balanserad körupplevelse. Seat arbetar kontinuerligt med att förbättra sina säkerhetsfunktioner, vilket betyder att när du kör en helt ny Seat Ibiza Style, har du alltid den senaste teknologin för din säkerhet. Denna bil är perfekt för de som värderar både ekonomi och säkerhet. Den kompakta men rymliga interiören är utformad för att ge både förare och passagerare en komfortabel resa i stadstrafiken.

Miljö och ansvar

Seat Ibiza MPI Style är skräddarsydd för en hållbar och ekonomisk livsstil. Dess mindre motor erbjuder lägre utsläpp och bränsleeffektivitet, vilket gynnar såväl plånboken som planeten. Denna bil är idealisk för de som söker en praktisk och miljömedveten lösning för vardagskörning. Seat värdesätter miljön och har minskat sin miljöpåverkan med imponerande 43% i sin produktionsprocess sedan 2010, med målet att ytterligare minska denna påverkan med 50% fram till 2025.

Prestanda och teknik

För den som söker lite tryck i en kompakt bil är Seat Ibiza 1.0 MPI Style ett utmärkt val. Den är utrustad med en 1.0 litersmotor med 80 hästkrafter, vilket ger en körupplevelse när du trampar på gaspedalen trots sin mindre storlek. Denna modell erbjuder den perfekta balansen mellan praktisk användbarhet och spännande kördynamik, en perfekt bil för pendllaren som vill ta sig från punkt A till B.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor