Jämför 148 st leasingbilar
Seat Ibiza image

Privatleasa en Seat Ibiza

När du väljer att leasa Seat Ibiza TSI Style, får du fördelen att köra en bränsleeffektiv bil med dynamisk prestanda till en månatlig kostnad. SEAT inkluderar alltid ett serviceavtal med deras egen originalservice, dessutom erbjuder de kostnadsfritt betalskydd under de första 3 månaderna, vilket ger dig trygghet om oförutsedda händelser inträffar, som arbetslöshet. Med Seat Ibiza TSI Style får du både ekonomi och bekvämlighet i en och samma bil.

Mer om Seat

Komfort och säkerhet

Seat Ibiza TSI Style Style är ett utmärkt val för en bekväm och trygg bil.. Seat arbetar ständigt med att utveckla sina säkerhetsfunktioner så att deras bilar alltid är uppdaterade med den senaste teknologin. När du kör en Seat Ibiza TSI kan du garantera att du alltid du kör med uppdaterade säkerhetssystem. Dess kompakta storlek gör den idealisk för stadskörning, samtidigt som den bekväma interiören säkerställer en njutbar körupplevelse oavsett sträcka.

Miljö och ansvar

För dem som söker en kompakt bil som är både stilfull och miljömedveten, erbjuder Seat Ibiza Style en optimal kombination. Med bränsleeffektivitet i fokus minimerar den utsläppen och optimerar bränsleförbrukningen. Dess moderna design och användarvänliga interiör kompletteras med miljövänliga teknologier, vilket gör den till ett idealiskt val för den medvetna stadsköraren som vill bidra till en hållbarare framtid. SEAT är engagerade i miljöansvar och har framgångsrikt minskat sin miljöpåverkan med 43% i produktionsprocessen sedan 2010. Målet är att fortsätta denna insats och minska påverkan med ytterligare 50% fram till 2025.

Prestanda och teknik

För den som letar efter kraft i en kompakt bil är Seat Ibiza Style det bättre valet. Den är utrustad med deras toppmoderna TSI-motor vilket ger en responsiv körupplevelse, kombinerat med DSG-växellådan som säkerställer att du alltid är på rätt växel oavsett hastighet. Denna modell är en perfekt balans mellan praktisk användbarhet och spännande kördynamik, vilket gör den lika lämplig för stadskörning som för längre resor. Med en ny Seat Ibiza Style får du både kraft och den senaste teknologin i en mindre bilmodell.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor