Jämför 148 st leasingbilar
Seat Leon image

Privatleasa en Seat Leon

Privatleasing av Seat Leon Sportstourer ger dig möjlighet att köra en rymlig och modern familjebil utan att oroa dig för höga initiala kostnader eller försäljning. Med en fast månadskostnad får du enkelhet och ekonomisk förutsägbarhet. Seat inkluderar alltid ett serviceavtal med deras egen originalservice när du väljer privatleasing. Seat Leon Sportstourer kombinerar praktikalitet med den senaste tekniken och blir mer tillgänglig med privatleasing.

Mer om Seat

Komfort och säkerhet

Med Seat Leon Sportstourer FR får du en perfekt kombination av rymlighet och säkerhet. Denna bil är idealisk för de som behöver extra utrymme utan att kompromissa med körupplevelsen. När du sätter dig bakom ratten på en helt ny Seat Leon Sportstourer, kan du vara säker på att du har tillgång till den senaste säkerhetsteknologin, eftersom SEAT alltid strävar efter att vara i framkant. Dess avancerade säkerhetssystem och bekväma interiör gör den till en utmärkt bil för dagligt bruk.

Miljö och ansvar

För de som värderar utrymme och miljöansvar, är Seat Leon Sportstourer ett utmärkt val. Denna bil kombinerar rymligheten av en kombi med effektiv bränslehantering, vilket bidrar till en lägre miljöpåverkan. Den erbjuder en rymlig och bekväm interiör, perfekt för familjer som söker en praktisk och miljövänlig bil för både vardagen och längre resor. Seat är engagerade i att minska sin miljöpåverkan och har framgångsrikt minskat den med 43% i produktionsprocessen sedan 2010. De har satt upp ett ambitiöst mål om att ytterligare minska påverkan med 50% fram till 2025.

Prestanda och teknik

Seat Leon Sportstourer tar körupplevelsen till nya höjder med sin sportiga design och avancerade DSG-växellåda. Med sina 204 hästkrafter och kraftfulla motor och imponerande prestanda erbjuder den en direkt respons vid acceleration som passar lika bra i staden som på vackra landsvägar. Den smidiga DSG-växellådan ger nästan obemärkta växlingar. Med hög sittposition och rymlig interiör ger SEAT Leon Sportstourer FR enastående komfort och utmärkt sikt över vägen. Seat Leon Sportstourer FR är en utmärkt kombination av sportighet, kraft och funktionalitet, passande för ett aktivt familjeliv.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor