Jämför 148 st leasingbilar
Seat Leon image

Privatleasa en Seat Leon

Privatleasing av Seat Leon Sportstourer Style TSI ger dig fördelen av att köra en rymlig och modern familjebil med en fast månadskostnad. Du slipper bekymra dig för höga inköpskostnader och försäljning av bilen. Seat inkluderar alltid ett serviceavtal med deras egen originalservice när du väljer privatleasing. Med leasing av denna bil får du tillgång till den senaste tekniken och komforten i Seat Leon på ett kostnadseffektivt sätt.

Mer om Seat

Komfort och säkerhet

Seat Leon Sportstourer Style TSI är den idealiska bilen för familjer som behöver extra utrymme utan att kompromissa med stil. När du leasar en helt ny Seat Ibiza TSI har du alltid det senaste inom säkerhetsteknologi tillgängligt, tack vare Seats engagemang för att ständigt förbättra sina säkerhetsfunktioner. Dess rymliga interiör och säkerhetsfunktioner gör varje resa både trygg och bekväm. Perfekt för långa resor och dagliga ärenden, kombinerar denna bil funktionalitet med komfort.

Miljö och ansvar

Seat Leon Sportstourer Style är en perfekt bil för familjer på språng. Denna kombi erbjuder effektiv bränslehantering vilket gör den till ett bra val både för plånboken och miljön. Idealisk för dem som söker en praktisk och miljövänlig bil för både vardagliga ärenden och längre utflykter. Med miljön i åtanke har SEAT redan minskat sin miljöpåverkan med 43% i produktionsprocessen sedan 2010. Deras mål är nu att sträva mot en minskning på hela 50% fram till 2025.

Prestanda och teknik

Blandningen av teknik och prestanda smälter samman perfekt i Seat Leon Sportstourer Style Med sin kraftfulla TSI-motor och 110 hästkrafter erbjuder den en imponerande körupplevelse som passar lika bra i staden som på långa resor. Den smidiga DSG-växellådan ger nästan obemärkta växlingar. Med hög sittposition och lediga interiör ger Seat Leon Sportstourer Style enastående komfort och suverän sikt över vägen. Dess moderna design och imponerande prestanda som sin klass gör den till det självklara valet för dig som söker en mångsidig och familjevänlig bil.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor