Jämför 148 st leasingbilar
Seat Leon image

Privatleasa en Seat Leon

När du privatleasar Seat Leon Sportstourer Style eTSI får du fördelen av att äga en rymlig och bränslesnål familjebil utan de vanliga ägarbekymren. Du betalar en fast månadskostnad och slipper bekymra dig för värdeminskning och försäljning. Dessutom erbjuder de kostnadsfritt betalskydd under de första 3 månaderna, vilket innebär att de står för dina utgifter om oförutsedda händelser inträffar, som arbetslöshet. Seat Leon Sportstourer Style eTSI kombinerar ekonomi med komfort och blir mer tillgänglig med privatleasing.

Mer om Seat

Komfort och säkerhet

Den mångsidiga Seat Leon Sportstourer Style eTSI är en utmärkt följeslagare för alla typer av resor. Seat fortsätter att driva fram säkerhetsinnovationer, vilket innebär att du när du kör en helt ny Seat Leon Sportstourer Style alltid har den senaste teknologin som skyddar dig. Dess stiliga design och välutrustade kabin erbjuder en bekväm körning, perfekt för aktiva familjer eller långväga pendling.

Miljö och ansvar

För en bil som kombinerar miljöansvar med daglig funktionalitet, erbjuder Seat Leon Sportstourer Style en idealisk lösning. Denna bil betonar bränsleeffektivitet, vilket resulterar i minskade utsläpp och driftskostnader. Dess rymliga interiör och bekvämligheter gör den perfekt för familjer och förare som värdesätter hållbarhet och komfort. Den är utformad för att stödja en miljövänlig livsstil utan att kompromissa med praktiska behov. Med miljön i åtanke har Seat redan minskat sin miljöpåverkan med 43% i produktionsprocessen sedan 2010. Deras mål är nu att sträva mot en minskning på hela 50% fram till 2025.

Prestanda och teknik

Seat Leon Sportstourer Style är en framtidens bil med sin miljövänliga mildhybridteknik. Denna innovativa teknik kombinerar en TSI-motor med en elektrisk drivkomponent för förbättrad bränsleeffektivitet och lägre utsläpp. Med sin kraftfulla eTSI-motor och imponerande 110 hästkrafter erbjuder den en körupplevelse som passar lika bra i staden som på långa resor. Den smidiga DSG-växellådan ger nästan obemärkta växlingar. Med hög sittposition och rymlig interiör ger SEAT Leon Sportstourer Style eTSI enastående komfort och utmärkt sikt över vägen. Dess moderna design och imponerande prestanda i sin klass gör den till det självklara valet för dig som söker en mångsidig och familjevänlig bil.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor