Jämför 148 st leasingbilar
Seat Leon image

Privatleasa en Seat Leon

Privatleasing av Seat Leon Style TSI ger dig möjlighet att äga en modern och bränslesnål bil utan de vanliga ägarbekymren. Seat inkluderar alltid ett serviceavtal med deras egen originalservice när du väljer privatleasing. Du betalar en fast månadskostnad och slipper bekymra dig för värdeminskning och försäljning. Seat Leon Style TSI kombinerar ekonomi med den senaste tekniken och blir mer tillgänglig med privatleasing.

Mer om Seat

Komfort och säkerhet

För en bil som kombinerar komfort med praktisk funktion, är Seat Leon Style TSI ett utmärkt alternativ. Denna modell imponerar med sin balanserade design och säkerhetsfunktioner. Med Seats åtagande att ständigt förbättra säkerheten, får du alltid den senaste teknologin när du kör en helt ny Seat Leon Style TSI, vilket ger dig extra trygghet på vägen. Den rymliga och bekväma interiören kompletterar dess vackra yttre, vilket gör varje resa till en njutbar upplevelse, oavsett destination.

Miljö och ansvar

Med sin kombination av elegans och miljömedvetenhet, står Seat Leon Style TSI ut som ett ansvarsfullt val för förare. Denna modell prioriterar bränsleeffektivitet, vilket bidrar till minskade utsläpp och en lägre driftskostnad. SEATs hållbarhetsstrategi inkluderar starkt miljöansvar, och de har framgångsrikt minskat sin miljöpåverkan med 43% i produktionen sedan 2010. Målet är att fortsätta denna trend och nå en minskning på 50% fram till 2025. Dess sofistikerade interiör och teknologiska bekvämligheter erbjuder en bekväm och njutbar körupplevelse, vilket gör den idealisk för förare som vill förena en miljövänlig inställning med daglig komfort och effektivitet.

Prestanda och teknik

De som är ute efter en bil som erbjuder en modern teknik och det senaste inom prestanda i sin klass kan leasa den helt nya Seat Leon Style TSI. Med sin TSI-motor och DSG-växellåda som säkerställer smidig och snabb växling får du en körupplevelse som är svår att klaga på. Med de vackra 110 hästkrafter i sin kompakta form känner du omedelbart av dess prestanda när du trycker på gaspedalen. Denna moderna bil är det bra val för enkla föraren som vill ha ett responsivt åk och samtidigt njuta av avancerad teknik.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor