Jämför 148 st leasingbilar
Seat Leon image

Privatleasa en Seat Leon

När du privatleasar Seat Leon Style eTSI får du fördelen av att äga en modern och bränslesnål bil utan de vanliga ägarbekymren. Privatleasing ger dig ekonomisk förutsägbarhet och bekvämlighet. Dessutom erbjuder de kostnadsfritt betalskydd under de första 3 månaderna, vilket innebär att de står för dina utgifter om oförutsedda händelser inträffar, som arbetslöshet. Seat Leon Style eTSI kombinerar ekonomi med den senaste tekniken och blir mer tillgänglig med privatleasing.

Mer om Seat

Komfort och säkerhet

Seat Leon Style eTSI erbjuder en modern körning med fokus på komfort och säkerhet. SEAT prioriterar din säkerhet, och med deras kontinuerliga utveckling av säkerhetsfunktioner, kan du vara säker på att din Seat alltid är utrustad med den senaste teknologin. Denna bil är utrustad med toppmoderna säkerhetsfunktioner och en symlig, funktionell interiör. Dess dynamiska design och bekväma kabin gör den till ett utmärkt val för både stadskörning och längre resor.

Miljö och ansvar

För de som värderar utrymme och miljö, är Seat Leon Style eTSI ett utmärkt val. Denna bil kombinerar rymligheten av en kombi med en effektiv bränslehantering, vilket bidrar till en lägre miljöpåverkan. Med fokus på miljön har SEAT redan minskat sin miljöpåverkan med 43% i produktionsprocessen sedan 2010 och strävar nu efter att uppnå en minskning på 50% fram till 2025. Dess eleganta design och bekväma interiör kompletteras med miljövänliga teknologier, vilket gör den idealisk för de som söker en hållbar livsstil utan att kompromissa med stil och komfort.

Prestanda och teknik

Seat Leon Style eTSI framhäver en harmonisk balans mellan miljömedvetenhet och modern teknik, ett smart val för alla förare. Dess mildhybridsystem ger effektivitet genom att kombinera en traditionell TSI-motor med en elektrisk komponent. DSG-växellådan bidrar till en jämn och snabb växling, förbättrar körkvaliten betydligt. Denna modell har hela 110 hästkrafter vilket snabbt känns av för sin kompakta storlek. Denna moderna bil är ett utmärkt val för den miljömedvetna föraren som vill njuta av en responsiv gaspedal och samtidigt som man kör en tekniskt avancerad bil.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor