Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Enyaq image

Privatleasa en Skoda Enyaq

Leasa Skoda Enyaq Coupe för en behaglig och smidig körupplevelse mot en förutsägbar månadskostnad. När du leasar Skoda Enyaq Coupe slipper du bekymmer om initiala kostnader och framtida värdeminskningar. Med ett serviceavtal och vägassistans som ingår i din månadskostnad kan du känna dig trygg med att din bil hålls i bra skick, samtidigt som du får hjälp av Skoda om bilen krånglar. Njut av din nya Skoda Enyaq Coupe som erbjuder hög prestanda med en bekväm interiör som förvandlar varje resa till ett rent nöje.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Säkerheten är en viktig aspekt när du ska välja bil. Med Skoda Enyaq Coupe L&K Solid Edition 85x har du valt en bil som prioriterar säkerheten. Med avancerade funktioner som blind spot detect och som automatisk förspänner bältena vid risk för kollision. Utöver säkerheten kombinerar denna elbil komforten och sportigheten hos en coupe med rymligheten av en SUV. Interiören är både stilfull och rymlig, med lyxiga säten som gör varje resa bekväm. Skoda Enyaq Coupe L&K står för en tyst körupplevelse och är en rent nöje att få köra.

Miljö och ansvar

Skoda Enyaq Coupe L&K 85x representerar en bra kombination av hållbarhet och komfort. Med sitt engagemang för miljövänlig teknik, lägger Skoda stor vikt vid att minska fordonens miljöpåverkan. Denna inställning återspeglas i Enyaq Coupe L&K som är ett fordon helt utan koldioxidutsläpp. Denna modell utmärker sig genom sin högeffektiva eldrivlina och imponerande räckvidd på 535 km. Detta gör Skoda Enyaq Coupe till ett perfekt val för dig som söker en bil för längre resor i form av en utsläppsfri eldriven coupe.

Prestanda och teknik

Skoda Enyaq Coupe L&K 85x är en imponerande blandning av sportig design och elektrisk prestanda. Den här elektriska Coupe-modellen drivs av en elmotor på 286 hästkrafter, vilket garanterar en spännande och energisk körning. Dess 13-tums infotainmentdisplay gör det smidigt att ansluta dina smarta enheter och ger dig tillgång till ett avancerat navigationssystem. Skoda Enyaq Coupe L&K 85x är ett utmärkt val för den miljömedvetna föraren som eftersträvar en kombination av sportighet och högteknologi.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor