Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Enyaq image

Privatleasa en Skoda Enyaq

Leasa Skoda Enyaq Coupe och upplev en komfortabel och kvick bil mot en månadskostnad. När du leasar en Skoda Enyaq Coupe slipper du bekymra dig över initial kontantinsats eller bilens framtida andrahandsvärde. För att du ska känna dig extra säker och trygg medan du upptäcker glädjen i att köra en ny elbil, ingår det serviceavtal och vägassistans konstnadsfritt i din månadskostnad när du leasar bil hos Skoda. Skoda Enyaq Coupe är det perfekta valet för dig som söker en familjebil med hög prestanda och stilren design.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

När du väljer Skoda Enyaq Coupe 85 prioriterar du säkerheten högt. Denna modell är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner såsom blind spot detection och ett kollisionsavvärjningssystem, designat för att förebygga olyckor. Systemet inkluderar även en nödbromsfunktion som aktiveras om en fotgängare eller ett djur oväntat korsar vägen framför bilen. Dessa teknologier är utformade för att proaktivt skydda dig och öka tryggheten under körning. Denna Coupe har en rymlig interiör fylld med stilrena liner. Det stora panoramaglastaket ihop med de bekvämt utformade sätena ser till att varje färd blir njutningsfull. Skoda Enyaq Coupe är en bil som inte bara skyddar, utan även berikar din körupplevelse.

Miljö och ansvar

För dig som söker en elektrisk och miljövänlig Coupe som kombinerar hållbarhet med elegans, är Skoda Enyaq Coupe 85 ett riktigt bra val. Skoda är ett bilmärke med drivande kraft bakom utvecklingen av miljövänliga alternativ där deras bilmodeller är utvecklade för att ge lägsta möjliga miljöpåverkan genom låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Denna bil imponerar med sin långa räckvidd på 558 km och hel-elektriska motor som gör din körning upsläppfri. Därmed är Skoda Enyaq Coupe idealisk för förare som vill minska sin miljöpåverkan utan att kompromissa med komfort eller prestanda.

Prestanda och teknik

Skoda Enyaq Coupe 85 erbjuder en perfekt blandning av elektrisk prestanda och sportig stil. Denna elektriska Coupe kommer med en imponerande motoreffekt på 286 hästkrafter, vilket gör varje åktur till en spännande resa. Dess 13-tums infotainmentskärm gör det enkelt att koppla upp dina smarta enheter, vilket ger dig tillgång till både underhållning och ett avancerat navigationssystem som hjälper dig att hitta rätt. För den miljömedvetna föraren som inte vill kompromissa med sportighet och teknik är Skoda Enyaq Coupe ett riktigt bra val av leasingbil.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor