Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Enyaq image

Privatleasa en Skoda Enyaq

Genom att leasa Skoda Enyaq Coupe 85x får du tillgång till en smidig och bekväm coupe mot en månadskostnad. Dessutom behöver du inte oroa dig för initiala kostnader eller bilens andrahandsvärde. Med serviceavtal och vägassistans inkluderat i din månadskostnad kan du lita på att din bil hålls i toppskick samtidigt som du får hjälp ifall något oförutsägbart händer med bilen. Med Skoda privatleasing är det bara att tuta och köra.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

När du väljer Skoda Enyaq Coupe 85x prioriterar du din säkerhet högt. Denna modell är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner såsom blind spot detection och ett kollisionsavvärjningssystem, designat för att förebygga olyckor. Systemet inkluderar även en nödbromsfunktion som aktiveras om en människa eller ett djur oväntat korsar vägen framför bilen. Dessa teknologier är utformade för att öka tryggheten under körning. Dessutom är denna Coupe utrustad med en bekväm kabin, vilket försäkrar att varje resa är lika säker som den är angenämt.

Miljö och ansvar

Om du är ute efter en utsläpssfri eldriven Coupe som kombinerar hållbarhet med bekvämlighet, är Skoda Enyaq Coupe 85x ett alternativ. Som ett ledande märke inom utvecklingen av miljövänliga fordon, fokuserar Skoda på att skapa bilar med minimal miljöpåverkan, vilket återspeglas i detta helt utsläppsfria fordon. Skoda Enyaq Coupe sticker ut från mängden med sin effektiva elektriska motor och imponerande räckvidd på 535 km, vilket gör den till ett sunt val för de som både värnar om miljön och vill ta bilen på längre åkturer.

Prestanda och teknik

Skoda Enyaq Coupe Solid Edition 85x erbjuder en sportig tolkning av en familjevänlig Coupe. Med sin kraftfulla elmotor på 286 hästkrafter levererar denna elektriska Coupe en fartfylld och responsiv körupplevelse. Dess 13-tums infotainmentskärm förenklar anslutningen till dina smarta enheter och erbjuder både underhållning och ett sofistikerat navigationssystem som guidar dig på resan. Skoda Enyaq Coupe är det ultimata valet för miljömedvetna förare som vill ha en bil som kombinerar sportighet med avancerad teknologi.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor