Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Enyaq image

Privatleasa en Skoda Enyaq

Genom att Leasa en Skoda Enyaq Coupe Solid Edition 85x RS får du möjligheten att köra en sportig och stilren elbil med hög prestanda mot en månadskostnad, utan de traditionella ägarbekymren. Med Skoda privatleasing behöver du inte bekymra dig för värdeminskning eller försäljning av bilen. Leasa Skoda Enyaq Coupe Solid Edition 85x RS och upplev en sportig elektrisk SUV som kombinerar miljövänlig körning med riktigt snygg design.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Säkerheten är en viktig aspekt när du ska välja bil. Med Skoda Enyaq Coupe Solid Edition 85x RS kan du försäkra dig om att du kör en bil som har prioriterat säkerhet. Denna modell är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner där den bland annat förspänner frambälten vid risk för kollision och även flertalet assistanssystem. Utöver säkerheten erbjuder Skoda Enyaq Coupe en bekväm och sportig elbil som inte kompromissar med rymligheten hos en SUV. Njut av en elegant och stilren interiör med riktigt sköna säten. Skoda Enyaq Coupe erbjuder en tyst och responsiv körupplevelse, idealisk för dig som värdesätter komfort ihop med kraftfull design.

Miljö och ansvar

Med Skoda Enyaq Coupe Solid edition 85x RS kan du njuta av toppmodern elektrisk prestanda och en lyxig körupplevelse. Skoda är ett bilmärke som står bakom utvecklingen av miljövänliga alternativ där deras bilmodeller är utvecklade för minsta möjliga miljöpåverkan genom låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Med och sin långa räckvidd och miljövänliga elektriska motor kör du alltid utsläppfritt och är därmed idealisk för förare som vill minska sin miljöpåverkan.

Prestanda och teknik

I Skoda Enyaq Coupe Solid Edition 85x RS finner du en perfekt kombination mellan elektrisk prestanda och riktigt kraftfull design. Denna elektriska SUV är utrustad med dubbla elmotorer, fyrhjulsdrift och har egenskaper som är typiska för Skodas sportiga modeller. Integrera enkelt dina smarta enheter till 13” infotainmentskärmen och få tillgång till relevant information under körning. Skoda Enyaq Coupe är ett utmärkt val för den miljömedvetna föraren som söker sportig men ekonomisk elbil från Skoda.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor