Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Enyaq image

Privatleasa en Skoda Enyaq

Genom att leasa en Skoda Enyaq L&K får du chansen att njuta av en bekväm och responsiv bil mot en månadskostnad. Med Skoda privatleasing slipper du oroa dig för höga initiala kostnader eller andrahandsvärdet. I månadskostnaden ingår ett serviceavtal och vägassistans, så du kan känna dig trygg och njuta av att köra din nya bil. Skoda Enyaq L&K är ett utmärkt val för dig som vill ha en prestandafylld elbil med en elegant design.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

När du väljer Skoda Enyaq L&K kan du lita på att du får en bil där säkerheten har prioriterats högt. Denna modell är utrustad med toppmoderna säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning och spänner automatisk säkerhetsbälten vid risk för kollision. Dessa system ser till att ge en extra trygghet när du kör, samtidigt som de ökar din och dina passagerares säkerhet vid olyckor. Med Skoda Enyaq L&K får du en rymlig och bekväm interiör som höjer körupplevelsen till nästa nivå.

Miljö och ansvar

Skoda är engagerade i att utveckla mer hållbara fordon. Deras bilar är designade för att minimera miljöpåverkan genom att ha låg bränsleförbrukning och reducerade CO2-utsläpp. Skoda Enyaq L&K Solid Edition 85x är ett utmärkt exempel på detta. Denna är utsläppfri och har samtidigt en högpresterande och kraftfull elmotor med en imponerande räckvidd på 519 km. Skoda Enyaq L&K är ett utmärkt val för miljömedvetna förare som gillar längre resor.

Prestanda och teknik

I Skoda Enyaq L&K 85x finner du en unik balans mellan prestanda och effektivitet. Denna hel elektriska kombi imponerar med en motor som ger ifrån sig hela 286 hästkrafter. Med sin eluppvärmda multifunktionsratt och en 13” infotainmentskärm blir det enkelt att koppla upp dina smarta enheter och få tillgång till information och navigation under körning. Denna bil är ett utmärkt val för den teknikintresserade föraren som söker komfort, prestanda och den senaste innovationen från Skoda.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor