Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Kamiq image

Privatleasa en Skoda Kamiq

Leasa en Skoda Kamiq Ambition och få möjligheten att köra en riktigt stor SUV mot en månadskostnad, utan de traditionella ägarbekymren. När du leasar från Skoda slipper du tänka på värdeminskningar eller stora initiala kostnader. Istället får du uppleva en kraftull bil med den senaste innovationen från Skoda.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Skoda Kamiq Ambition är ett utmärkt val för dig som vill ha en SUV med perfekt balans mellan prestanda och hög säkerhetsstandard. Denna bilmodell är framtagen med avancerade säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning, adaptiv farthållare för att göra din bilresa så trygg som möjligt. Utöver säkerheten får du även en bil med hög komfort och gott om plats för allt du behöver, för en trygg och bekväm resa för hela familjen.

Miljö och ansvar

Skoda Kamiq Ambition erbjuder en smidig och användarvänlig lösning för stadstrafiken. Med sin 1.0 TSI-motor och DSG-växellåda kombinerar denna bil effektivitet med en bekväm körupplevelse. Den är utformad för att vara praktisk och ekonomisk, vilket gör den idealisk för dagligt bruk. Dess rymliga interiör och moderna infotainmentskärm ger dig en lyxig och bekväm körning.

Prestanda och teknik

Skoda Kamiq Ambition 1.0 TSI DSG 110hk levererar imponerande prestanda och den senaste tekniken. Med sin kraftfulla motor och smidiga DSG-växellåda får du en responsiv körupplevelse. Dessutom har bilen en rad tekniska funktioner som gör din körning enklare och roligare. Det intuitiva infotainmentsystemet håller dig uppkopplad, och de avancerade körfunktionerna gör att varje resa blir en ren fröjd.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor