Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Kamiq image

Privatleasa en Skoda Kamiq

Leasa en Skoda Kamiq Monte Carlo och få möjligheten att köra en riktigt stor crossover utan ägarbekymmer. När du leasar bil från Skoda slipper du tänka på värdeminskningar eller stora kontantinsatser. Istället får du uppleva en kraftull bil med den senaste innovationen från Skoda mot en månadskostnad. Leasa Skoda Kamiq Monte Carlo och res med stil.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Skoda Kamiq Monte Carlo är ett utmärkt val för dig som vill ha en SUV med grym prestanda och hög säkerhetsstandard. Denna bilmodell är framtagen med avancerade säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning och en multi-kollisionsbroms, som aktiverar bromssystemet efter en kollision för att förhindra ytterligare skador. Utöver säkerheten får du även en bil med säten av hög komfort, ett panoramatak som släpper in mycket solljus och gott om förvaringsyta för allt du behöver ha med dig. Njut av en trygg och bekväm resa för hela familjen med Skoda Kamiq Monte Carlo.

Miljö och ansvar

För dig som värdesätter miljöansvar ihop med sportig prestanda är Skoda Kamiq Monte Carlo ett utmärkt alternativ. Skoda är ett bilmärke som står bakom utvecklingen av miljövänliga alternativ där deras bilmodeller är framtagna för att ge lägsta möjliga miljöpåverkan genom låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Denna kompakta crossover är skapad för att vara bränsleeffektiv och minimera koldioxidutsläpp, vilket gör den idealisk för dig som vill köra en sportig bil med miljön i fokus.

Prestanda och teknik

Skoda Kamiq Monte Carlo är en smidig och användarvänlig bil. Med en kraftfull motor och en effektiv bränsleförbrukning får du en bekväm körupplevelse. Denna modell är utformad för att vara praktisk med sportiga detaljer. Dess rymliga interiör och moderna infotainmentskärm med inbyggt eSIM ger dig en lyxig och bekväm körning. Dessutom har du flertalet smarta detaljer i din bil, som till exempel en Digital Display och trådlös telefonladdning.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor