Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Kamiq image

Privatleasa en Skoda Kamiq

Leasa en Skoda Kamiq Selection och kör en crossover med fördelarna hos en SUV utan traditionella ägarbekymmer. När du leasar bil från Skoda slipper du tänka på värdeminskningar eller stora kontantinsatser. Istället får du uppleva en kraftull bil med den senaste innovationen från Skoda mot en månadskostnad. Leasa Skoda Kamiq Selection och ta del av utmärkt komfort och design.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Skoda Kamiq Selection är ett bra val för dig som vill ha hög säkerhetsstandard i din bil. Denna bilmodell är framtagen med avancerade säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning och en multi-kollisionsbroms, som aktiverar bromssystemet efter en kollision för att förhindra att det sker ytterligare skador. Utöver alla säkerhetsfunktioner får du även en bil med riktigt bekväma säten, ett panoramatak som släpper in mycket solljus och gott om förvaringsyta för dig och dina passagerare. Njut av en trygg och bekväm resa med Skoda Kamiq Selection.

Miljö och ansvar

För dig som vill ha miljöansvar ihop med prestanda är Skoda Kamiq Selection ett bra alternativ. Skoda är ett bilmärke som står bakom utvecklingen av miljövänliga alternativ där deras bilmodeller är framtagna för att ge lägsta möjliga miljöpåverkan genom låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Denna smidiga crossover är anpassad för bränsleeffektivet och för att minimera koldioxidutsläppen, vilket gör den till ett bra val för dig som vill köra en sportigare bil med miljön fortfarande i fokus.

Prestanda och teknik

Skoda Kamiq Selection är en kraftfull och användarvänlig bil. Med en effektiv bränsleförbrukning och en kraftfull motor får du en bekväm och responsiv körupplevelse. Denna modell är utformad för att vara praktisk ihop med flera tekniska uppgraderingar. Dess moderna infotainmentskärm med inbyggt eSIM ger dig smidig tillgång till information. Samtidigt har du har flertalet smarta detaljer som till exempel en Digital Display och trådlös telefonladdning. Ta del av Skoda Kamiq Selections rymliga interiör och njut av en lyxig och bekväm körning.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor