Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Karoq image

Privatleasa en Skoda Karoq

Leasa en Skoda Karoq Sportline Adventure Edition och njut av att köra en sportig SUV med massvis av utrymme, mot en månadskostnad. När du leasar bil från Skoda slipper du tänka på värdeminskning eller försäljning av bilen eftersom du inte äger bilen. Skoda Karoq Sportline är en modell som kombinerar rymlighet och komfort med exeptionell prestanda. Denna bil passar dig som vill ha en praktisk SUV med en imponerande look, redo för alla äventyr.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Med Skoda Karoq Sportline Adventure Edition får du en SUV med säkerheten i toppklass. Du får upp till nio krockkuddar, ihop med toppmoderna säkerhetssystem som Lane Assist, kollisionsvarning och trötthetsvarning. När det gäller komfort får du njuta av sportstolar klädda i ett material som andas, ett panoramatak och möjligheten att växla mellan köregenskaper utefter dina preferenser. Denna är idealisk för äventyraren som vill ha en säkerhetsanpassad och bekväm körupplevelse.

Miljö och ansvar

Skoda Karoq Sportline är en mångsidig SUV med fokus på miljöansvar ihop med funktionalitet. Med denna bil får du en bränsleeffektiv körupplevelse utan att kompromissa med prestandan. Skoda lägger stor fokus på att utveckla miljövänliga alternativ där deras bilmodeller ska ha lägsta möjliga miljöpåverkan genom låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Denna bil är perfekt för dig som vill kombinera en miljövänlig inställning med en praktisk bil.

Prestanda och teknik

Denna bil imponerar med sin prestanda och avancerade teknik. Med en kraftfull TSI-motor, avancerad DSG-växellåda och off-road läge erbjuder Skoda dig en kraftfull och effektiv körupplevelse oavsett terräng. Ihop med sin robusta design och tekniska innovationer, såsom adaptiv farthållare och ett avancerat infotainmentsystem, levererar Skoda Karoq Sportline en spännande och äventyrsfull körupplevelse.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor