Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Karoq image

Privatleasa en Skoda Karoq

Leasa en Skoda Karoq Style och njut av att köra en praktisk SUV med större utrymme mot en månadskostnad. När du leasar bil från Skoda behöver du inte tänka på värdeminskning eller några initiala kostnader. Skoda Karoq kombinerar utrymme med komfort och passar för dig som vill ha en praktisk SUV utan traditionella ägarbekymmer.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Med Skoda Karoq Style får du en SUV med säkerhet i fokus. Denna modell har upp till nio stycken krockkuddar fördelat runtom i bilen samt säkerhetssystem som trötthetsvarnare, Lane Assist och kollisionsvarning. Till detta får du även en estetisk interiör med stiliga säten och ett stort panoramatak. Skoda Karoq Style är en säkerhetsanpassad bil och passar förare som gärna vill ha gott om utrymme och prioriterar en trygg och bekväm färd.

Miljö och ansvar

Skoda Karoq Style är en SUV som fokuserar på låg miljöpåverkan och effektivitet. Denna bil erbjuder en bränslesnål körupplevelse utan att kompromissa med prestanda. Skoda lägger stor fokus på att utveckla miljövänliga alternativ där deras bilmodeller ska ha så låg miljöpåverkan som möjligt genom lägre bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Denna bil är perfekt för dig som vill kombinera en miljövänlighet med en praktisk och rymlig bil.

Prestanda och teknik

Denna bil från Skoda imponerar med sin prestanda och avancerade teknik. Dess TSI-motor och avancerade DSG-växellåda och erbjuder en kraftfull och effektiv upplevelse. Med sin robusta design och tekniska innovationer, såsom adaptiv farthållare och ett avancerat infotainmentsystem, levererar Skoda Karoq en äventyrsfylld och spännande körupplevelse.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor