Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Karoq image

Privatleasa en Skoda Karoq

Leasa en Skoda Karoq Style Adventure Edition och njut av att köra en praktisk SUV med massvis av utrymme, mot en månadskostnad. När du leasar bil från Skoda behöver du inte tänka på värdeminskning eller andrahandsvärdet vid försäljning eftersom du inte äger bilen. Skoda Karoq kombinerar utrymme med komfort och passar för dig som vill ha en praktisk SUV redo för alla äventyr utan traditionella ägarbekymmer.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Med Skoda Karoq Style Adventure Edition får du en SUV med säkerheten i toppklass. Du får upp till nio krockkuddar ihop med toppmoderna säkerhetssystem som trötthetsvarning, Lane Assist och kollisionsvarning. Interiören är stilren med sköna säten, gott om förvaringsutrymme och ett tvådelat panoramatak. Dessutom kan du enkelt växla mellan köregenskaper utefter dina preferenser (Normal, Sport eller Komfort). Denna bil är en säkerhetsanpassad bil, idealisk för äventyraren som gärna har bra med förvaringsutrymme och prioriterar en trygg och bekväm körupplevelse.

Miljö och ansvar

Skoda Karoq Style är en mångsidig SUV som fokuserar på miljöansvar och funktionalitet. Denna bil erbjuder en bränsleeffektiv körupplevelse utan att kompromissa med prestanda. Skoda är ett bilmärke som lägger stor fokus på att utveckla miljövänliga alternativ där deras bilmodeller ska ha lägsta möjliga miljöpåverkan genom låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Denna bil är perfekt för dig som vill kombinera en miljövänlig inställning med en praktisk och rymlig bil.

Prestanda och teknik

Denna bil från Skoda imponerar med sin prestanda och avancerade teknik. Dess TSI-motor, avancerade DSG-växellåda och off-road läge erbjuder en kraftfull och effektiv körupplevelse oavsett terräng. Med sin robusta design och tekniska innovationer, såsom adaptiv farthållare och ett avancerat infotainmentsystem, levererar Skoda Karoq en äventyrsfylld och spännande körupplevelse.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor