Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Kodiaq image

Privatleasa en Skoda Kodiaq

Leasa en Skoda Kodiaq Sportline Adventure Edition och få upplev känslan att köra en kraftfull och sportig SUV mot en månadskostnad, utan de traditionella ägarbekymren. När du leasar från Skoda behöver du inte tänka på värdeminskning eller försäljning av bilen. Istället får möjligheten att köra en SUV med sportig design och en riktigt bekväm och rymlig interiör från Skoda.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Skoda Kodiaq Sportline är ett utmärkt alternativ för dig som söker en SUV med balans mellan prestanda och hög säkerhetsstandard. Denna modell är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning, adaptiv farthållare och även förspänner frambälten vid risk för kollision. Utöver säkerheten får du dessutom en bil med exceptionell komfort med gott om plats för allt du behöver. Med en exklusiv exteriör och rymlig interiör blir varje resa både njutbar och säker. Denna bil passar dig som söker en bil som klarar av alla typer av äventyr.

Miljö och ansvar

För familjer som prioriterar utrymme och miljöansvar, erbjuder Skoda Kodiaq en perfekt kombination. Denna SUV är utformad med bränsleeffektivitet och låga utsläpp i åtanke, vilket gör den till ett hållbart val. Dess rymliga interiör och högteknologiska funktioner garanterar en trygg och bekväm resa. Den är idealisk för de som värdesätter både praktisk användning och miljövänlighet i sin vardag.

Prestanda och teknik

Skoda Kodiaq Sportline Adventure Edition representerar kraft och kontroll. Med en kraftfull TDI-motor och en effektiv DSG-växellåda, erbjuder denna SUV en stark och responsiv körupplevelse. Dess 4X4-drivlina säkerställer stabilitet och pålitlighet på alla typer av vägar. Bilen kombinerar sportiga element med avancerad teknologi, vilket ger en körupplevelse som är både upphetsande och trygg. Ett perfekt val för de som vill ha en högpresterande SUV som klarar av både vardagskörning och mer krävande äventyr.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor