Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Kodiaq image

Privatleasa en Skoda Kodiaq

Leasa en Skoda Kodiaq Sportline Adventure Edition och få möjligheten att köra en kraftfull och sportig SUV mot en månadskostnad, utan de traditionella ägarbekymren. När du leasar från Skoda behöver du inte tänka på värdeminskning eller försäljning av bilen eftersom du inte äger bilen. Istället får du uppleva känslan att köra en SUV med sportig design och en riktigt bekväm och rymlig interiör.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Skoda Kodiaq Sportline är ett utmärkt alternativ för dig som söker en SUV med perfekt balans mellan kraftfull prestanda och hög säkerhetsstandard. Denna modell är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning, adaptiv farthållare och även förspänner frambälten vid risk för kollision. Utöver säkerheten får du dessutom en bil med exceptionell komfort med gott om plats för allt du behöver.

Miljö och ansvar

Med sin imponerande kombination av användbarhet och miljömedvetenhet är Skoda Kodiaq Sportline ett utmärkt val för den äventyrslystna föraren som inte vill kompromissa med miljöansvar. Skoda är ett bilmärke som står bakom utvecklingen av miljövänliga alternativ där deras bilmodeller är skapade för att ge lägsta möjliga miljöpåverkan genom låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Denna SUV betonar bränsleeffektivitet och minskade utsläpp, vilket gör den till ett mer ansvarsfullt val.

Prestanda och teknik

Skoda Kodiaq Sportline Adventure Edition står för innovation och enastående prestanda. Denna SUV är utrustad med en kraftfull TSI-motor och snabb DSG-växellåda, erbjuder en exceptionell fyrhjulsdriven körupplevelse. Dess rymliga interiör och moderna infotainmentskärm ger dig en lyxig och bekväm körning. Denna SUV står ut med sin sportiga design och avancerade funktioner, vilket gör den perfekt för de som söker en bil från Skoda som är kraftfull.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor