Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Kodiaq image

Privatleasa en Skoda Kodiaq

Leasa en Skoda Kodiaq Style Adventure Edition och få möjligheten att köra en kraftfull och rymlig SUV mot en månadskostnad, utan de traditionella ägarbekymren. När du leasar från Skoda behöver du inte tänka på värdeminskning eller försäljning av bilen. Istället får du uppleva en kraftull bil som kombinerar säkerhetsteknik med den senaste innovationen från Skoda.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Skoda Kodiaq Style är ett utmärkt alternativ för dig som söker en SUV med perfekt balans mellan kraftfull prestanda och hög säkerhetsstandard. Denna modell är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning, adaptiv farthållare och även förspänner frambälten vid risk för kollision. Utöver säkerheten får du dessutom en bil med exceptionell komfort med gott om plats för allt du behöver.

Miljö och ansvar

Med sin imponerande kombination av rymlighet och miljömedvetenhet är Skoda Kodiaq Style ett utmärkt val för familjer. Skoda är ett bilmärke med drivande kraft bakom utvecklingen av miljövänliga alternativ där deras bilmodeller är framtagna för att ge lägsta möjliga miljöpåverkan genom låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Denna SUV betonar bränsleeffektivitet och minskade utsläpp vilket gör den till ett mer ansvarsfullt val för både stadskörning och längre äventyr.

Prestanda och teknik

Skoda Kodiaq Style Adventure Edition framhäver kraft och elegans. Denna fyrhjulsdrivna SUV, utrustad med en stark TSI-motor och en avancerad DSG-växellåda, erbjuder en exceptionell körupplevelse. Dess rymliga interiör och moderna infotainmentskärm skapar en lyxig och bekväm körning. Denna modell är perfekt för de som behöver en kraftfull bil med den senaste tekniska innovationen från Skoda.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor