Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Kodiaq  image

Privatleasa en Skoda Kodiaq

Leasa en Skoda Kodiaq Style Adventure Edition och få möjligheten att köra en kraftfull och riktigt stor SUV mot en månadskostnad, utan de traditionella ägarbekymren. När du leasar från Skoda behöver du inte tänka på värdeminskning eller försäljning av bilen. Istället får du uppleva en kraftull bil som kombinerar säkerhetsteknik med den senaste innovationen från Skoda.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Skoda Kodiaq Style är ett utmärkt val för dig som vill ha en SUV med perfekt balans mellan prestanda och hög säkerhetsstandard. Denna bilmodell är framtagen med avancerade säkerhetsfunktioner som kollisionsvarning, adaptiv farthållare och som dessutom förspänner frambälten vid risk för kollision för att göra din bilresa så trygg som möjligt. Utöver säkerheten får du även en bil med hög komfort och gott om plats för allt du behöver, för en trygg och bekväm resa för hela familjen.

Miljö och ansvar

Med sin imponerande kombination av användbarhet och miljömedvetenhet är Skoda Kodiaq Style ett utmärkt val som familjebil. Skoda är ett bilmärke som står bakom utvecklingen av miljövänliga alternativ där deras bilmodeller är framtagna för att ge lägsta möjliga miljöpåverkan genom låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Denna SUV betonar bränsleeffektivitet och minskade utsläpp, vilket gör den till ett mer ansvarsfullt val för både stadskörning och längre resor.

Prestanda och teknik

Skoda Kodiaq Style Adventure Edition står för prestanda och innovation. Denna fyrhjulsdrivna SUV, utrustad med en imponerande 200hk TSI-motor och en avancerad DSG-växellåda, erbjuder en exceptionell körupplevelse. Dess rymliga interiör och moderna infotainmentskärm ger dig en lyxig och bekväm körning. Denna modell passar dig som behöver en kraftfull bil med den senaste säkerheten och tekniken från Skoda.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor