Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Octavia image

Privatleasa en Skoda Octavia

Leasa en Skoda Octavia Combi Ambition och upplev känslan av att köra en rymlig familjebil som har massvis med utrymme, mot en månadskostnad. Genom att leasa bil från Skoda behöver du inte oroa dig för de vanliga ägarbekymren som värdeminskning och försäljning av bilen. Skoda Octavia Combi Ambition kombinerar utrymme med komfort och passar utmärkt för dig som behöver en stilren kombi för både stads- och långkörning.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Med Skoda Octavia Combi Ambition får du en bil som kombinerar rymlighet med säkerhet. Du får upp till nio krockkuddar inklusive skydd för knäna. Denna familjevänliga kombi är utrustad med Isofix system som säkerställer att barnstolen är helt fixerad och möjliggör enkel installation. Med toppmoderna säkerhetssystem som trötthetsvarning och Lane Assist får du en bekväm och säker bil, idealisk för familjer som behöver extra utrymme och prioriterar en trygg och bekväm körupplevelse.

Miljö och ansvar

För dig som värdesätter miljöansvar är Skoda Octavia Combi Ambition en modell med fokus på bränsleeffektivitet och reducerade utsläpp. Skoda har som fokus att skapa miljövänliga alternativ där deras bilmodeller är utvecklade för att ge lägsta möjliga miljöpåverkan genom låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Skoda Octavia Combi Ambition är ett bra val för de som vill minska sin miljöpåverkan och behålla funktionaliteten av en kombi.

Prestanda och teknik

Skoda Octavia Combi Ambition står ut med sin tekniska innovation och effektiva prestanda. Dess kombination av TSI-motor och en sju-växlad automatisk DSG växellåda ger en smidig och responsiv körupplevelse. Med flertalet tekniska lösningar som en Phone Box med trådlös laddning och flertalet USB-C portar kan du enkelt ladda hela familjens enheter samtidigt. Denna modell är idealisk för de som behöver mycket utrymme och uppskattar en bil med smarta lösningar, ett smidigt infotainmentsystem och även pålitlig prestanda.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor