Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Octavia image

Privatleasa en Skoda Octavia

Leasa en Skoda Octavia Combi Style och njut av att köra en rymlig familjebil med massvis av utrymme, mot en månadskostnad. När du leasar bil från Skoda behöver du inte tänka på värdeminskning och andrahandsvärdet eftersom du inte äger bilen. Skoda Octavia Combi Style kombinerar utrymme med komfort och passar för dig som vill ha en bekväm familjebil för både stads- och långkörning.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Skoda Octavia Combi Style är en bil som erbjuder rymlighet i kombination med riktigt bra säkerhet. Med denna bil får du upp till nio krockkuddar inklusive skydd för knäna. Barnsäkerheten är även prioriterad där bilen är utrustad med Isofix system som gör installationen enkel och samtidigt säkerställer att barnstolen är helt fixerad. Med toppmoderna säkerhetssystem som trötthetsvarning, Lane Assist och att systemet förspänner frambälten vid risk för kollision får du en bil att känna dig trygg i. Skoda Octavia Combi Style är idealisk för dig som värdesätter extra utrymme och prioriterar en trygg och bekväm körupplevelse för hela familjen.

Miljö och ansvar

Denna bil är en modell med fokus på bränsleeffektivitet och reducerade utsläpp. Skoda är ett bilmärke som har fokus på att skapa miljövänliga alternativ där deras bilmodeller är utvecklade för att ge lägsta möjliga miljöpåverkan genom låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. För dig som vill minska din miljöpåverkan men samtidigt behålla funktionaliteten av en kombi är Skoda Octavia Combi ett utmärkt val.

Prestanda och teknik

Skoda Octavia Combi Style står ut med sin tekniska innovation och effektiva prestanda. Dess kombination av TSI-motor och en sju-växlad automatisk DSG växellåda ger en smidig och responsiv körupplevelse. I denna bil hittar du flertalet USB-C portar som enkelt laddar familjens enheter, ihop med ett intiutivt infotainmentsystem. Denna modell är anpassad för dig som önskar mycket utrymme och vill ha en bil med smarta lösningar och bra prestanda.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor