Jämför 148 st leasingbilar
Skoda Superb image

Privatleasa en Skoda Superb

När du leasar Skoda Superb Combi Sportline får du köra en rymlig och sportutrustad familjebil mot en förutsägbar månadskostnad. Med Skoda privatleasing behöver du inte oroa dig för höga initiala kontantinsatser eller andrahandsvärdet av bilen. Istället får du tillgång till Skoda Superb Combi Sportline som slår ihop högklassig prestanda med de senaste säkerhetsfunktionerna från Skoda.

Mer om Skoda

Komfort och säkerhet

Väljer du att leasa en ny bil kan du förvänta dig de senaste säkerhetsfunktionerna. Skoda Superb Combi Sportline är en bil från Skoda som skapats med säkerheten i fokus. Denna modell är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som bland annat automatisk nödbromsning och har fått högsta möjliga betyg i utförda krocktester. Ihop med säkerheten får du även en rymlig bil med smarta förvaringsutrymmen för hela familjen. Interiören är skapad av Skodas finaste material med fokus på komfort och exklusivtet.

Miljö och ansvar

För dig som värdesätter miljömedvetenhet är Skoda Superb Combi Sportline ett utmärkt val. Skoda är ett bilmärke som lägger fokus på att utveckla miljövänliga alternativ där deras modeller är skapade för att ge lägsta möjliga miljöpåverkan genom låg bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Denna modell kombinerar sportiga köregenskaper med bränsleeffektiviteten av en hybrid, vilket bidrar till en mer hållbar framtid utan att kompromissa med körupplevelsen.

Prestanda och teknik

Skoda Superb Combi Sportline är utvecklad med bra prestanda och den senaste teknologin från Skoda. Dess kraftfulla motor och supersnabba DSG-växellåda ger dig en dynamisk och sportig körupplevelse. Ihop med detta får du en effektiv och ekonomisk bränsleförbrukning med dess hybrid motor. Denna bil kommer utrustad med avancerad teknik som adaptiv belysning, Traffic Jam Assist och Park Assist som hjälper dig att parkera med endast ett knapptryck. Ihop med ett infotainmentsystem får du en spännande och högteknologisk körupplevelse med denna bil från Skoda.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor