Jämför 148 st leasingbilar
Volkswagen ID.3  image

Privatleasa en Volkswagen ID.3

Med privatleasing av Volkswagen ID.3 Pro Performance får du tillgång till en modern elbil mot en månadskostnad. Du behöver inte oroa dig för traditionella ägarbekymmer, som till exempel försäljning av bilen och värdeminskning. Volkswagen ID.3 Pro Performance erbjuder pålitlig kvalitet och den senaste elbilstekniken, vilket gör privatleasing till ett hållbart och bekvämt val. Upptäck fördelarna med privatleasing från Volkswagen idag.

Mer om Volkswagen

Komfort och säkerhet

Volkswagen ID.3 Pro är en elbil som kombinerar miljövänlig innovation med imponerande prestanda. Denna modell är utrustad med avancerad teknik och en kraftfull elmotor, vilket erbjuder en smidig och tyst körupplevelse utan utsläpp. Dessutom är ID.3 Pro Performance designad för optimal komfort och rymd, med ett rymligt interiör och moderna bekvämligheter. Med en imponerande räckvidd på en enda laddning är denna bil perfekt för både stadsfärd och längre resor. Dess stilrena och futuristiska design gör den till en blickfångare på vägarna. Volkswagen ID.3 Pro är det smarta valet för den medvetna föraren som vill kombinera hållbarhet med körglädje.

Miljö och ansvar

Volkswagen ID.3 Pro representerar en ny era av elektriska fordon. Denna bil erbjuder en imponerande räckvidd och nollutsläpp, vilket gör den till ett föredömligt val för miljömedvetna förare. Genom att sätta ett mål om nettokoldioxidneutralitet till 2050, arbetar Volkswagen aktivt för att minska koldioxidavtrycket från både sin verksamhet och deras fordon. Med dess moderna design och kraftfulla motor, representerar ID.3 Pro en idealisk kombination av miljömedvetenhet och högpresterande köregenskaper, perfekt för den miljömedvetna föraren som även värdesätter kraft och miljö.

Prestanda och teknik

Volkswagen ID.3 Pro är en blandning av toppmodern elbilsteknik och kraftfulla köregenskaper. Den levererar 204 hästkrafter, vilket ger en grym respons tack vare sin mindre storlek. Bilens Assistanspaket med funktioner som backkamera och Park Assist, komplett med parkeringssensorer för enklare och smidigare parkering. Denna kompakta men solida bil ett utmärkt val för människor som vill ha en elbil som levererar prestanda för varje mil som körs.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor