Jämför 148 st leasingbilar
Volkswagen ID.4 image

Privatleasa en Volkswagen ID.4

Upplev en ny nivå av elektrisk körning med nya Volkswagen ID.4 GTX Edition 4motion. Genom Volkswagen privatleasing får du tillgång till avancerad eldriven prestanda utan besvär. Leasingpaketet inkluderar fullständig service, vilket garanterar att din bil alltid är uppdaterad och i perfekt skick. Inga bekymmer med värdeförlust eller försäljning. Dessutom erbjuder Volkswagen tre månaders kostnadsfritt betalskydd som täcker dina kostnader vid oförutsedda händelser, som arbetsförlust. Njut av kraftfull körning med nya Volkswagen ID.4 GTX Edition.

Mer om Volkswagen

Komfort och säkerhet

Säkerhet är nyckeln när det gäller att välja en ny leasingbil. Med en Volkswagen ID.4 GTX Edition säkerställer att du är utrustad med den senaste säkerhetsteknologin, vilket erbjuder extra skydd för alla passagerare. Funktionen Front Assist kontinuerligt övervakar trafiken framför och varnar för faror som fotgängare och andra fordon. Dessutom bidrar bilens fyrhjulsdrift till ökad säkerhet på varierande väglag medan den rymliga, bekväma interiören gör varje resa och njutbar, oavsett destination.

Miljö och ansvar

Volkswagen ID.4 GTX Edition 4motion, en helt elektrisk bil från Volkswagens sortiment, är ett steg mot deras mål att skapa helt utsläppsfria fordon för en hållbar framtid. Med ambitionen att uppnå nettokoldioxidneutralitet till 2050, fokuserar Volkswagen på att minska sina koldioxidutsläpp både företagsmässigt och genom sina produkter. Denna bil är en banbrytare med sin miljömedvetna materialval och utökad räckvidd per laddning. Volkswagen ID.4 GTX Edition kombinerar en futuristisk design med en högpresterande elmotor, vilket gör den till ett perfekt val för de som önskar kraftfull körning samtidigt som de bidrar till en grönare planet.

Prestanda och teknik

Volkswagen ID.4 GTX Edition representerar en tillfredställande blandning av elbilsteknik och kraftfull prestanda. Denna elektriska SUV med fyrhjulsdrift och hela 299 hästkrafter, ger elbilen ett utmärkt grepp och responsivitet. Med egenskaper som Assistanspaketet, har den en användarvänlig backkamera och Park Assist system med parkeringssensorer. Dessa funktioner bidrar till en enklare och säkrare parkering genom att ge en klar bild av området bakom bilen. Med dessa innovativa tekniker definierar Volkswagen ID.4 GTX Edition en ny standard för moderna bilar. Denna SUV är valet för dem som önskar enastående prestanda samtidigt som de uppskattar dess dagliga användbarhet och funktionalitet.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor