Jämför 148 st leasingbilar
Volkswagen ID.5 image

Privatleasa en Volkswagen ID.5

Leasa en ny Volkswagen ID.5 GTX Edition 4motion som ger dig chansen att uppleva framtiden inom eldrift. Med Volkswagen egna privatleasing får du en smidig leasing som inkluderar ett komplett serviceavtal i din månadskostnad. Detta ser till att din bil alltid är i ett bra skick med den senaste programvaran och använder endast Volkswagen reservdelar vid service. Du slipper oroa dig för ägandets bekymmer som försäljning av bilen och värdeminskning. Volkswagen ser till att du får en smidig leasingperiod och slänger in gratis betalskydd de 3 första månaderna som täcker dina leasingavgifter och något oförutsett händer som ett ofrivillig förlorat arbete. Finn lyckan av en kraftfull eldriven bil som både värnar om miljön och dig.

Mer om Volkswagen

Komfort och säkerhet

Väljer du en bil är det viktigt att tänka på säkerheten först. Med en Volkswagen ID.5 GTX Edition är säkerheten alltid prioriterad och därför får du det senaste säkerhetsteknologin som Volkswagen har att erbjuda. Tack vare deras Front Assist som är en standardfunktion i alla deras Volkswagen bilar, håller den automatiskt ett öga på vägen framför och varnar för faror som fotgängare och andra fordon. Dess fyrhjulsdrift som ger extra stabilitet på vägen blandat med den komfortabla interiören säkerställer att varje resa blir både säker och njutbar, oavsett om du dagspendlar eller tar ut åket på längre resor.

Miljö och ansvar

Volkswagen ID.5 GTX Edition 4motion är en grundspelare i Volkswagens elbilsserie, en del av deras större mål för att uppnå en helt utsläppsfri fordonsflotta. Företaget siktar på att bli nettokoldioxidneutralt senast år 2050 och minskar aktivt sina utsläpp genom att introducera fordon som ID.5 GTX Edition. Denna bil är designad med tanke på miljön, från valet av hållbara material till dess förlängda räckvidd per laddning. Volkswagen ID.5 GTX Edition är en vacker och kraftfull bil, idealisk för de som söker en miljövänlig, men ändå en prestandarik körglädje.

Prestanda och teknik

Volkswagen ID.5 GTX Edition 4motion skiljer sig från mängden med sin kombination av elektrisk effektivitet och rå styrka. Dess 340 hästkrafter och fyrhjulsdrift ger en kraftfull och jämn körupplevelse. Med ett Assistanspaket, som inkluderar en backkamera och Park Assist-systemet med inbyggda sensorer, blir parkering en enkel manövrering. Denna SUV är idealisk för de som söker en fordon som levererar både i prestanda och daglig funktionalitet.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor