Jämför 148 st leasingbilar
Volkswagen ID.5 image

Privatleasa en Volkswagen ID.5

Leasa en ny Volkswagen ID.5 Pro Performance Edition och ge dig chansen att uppleva det senaste inom elbilsteknologin utan krångel. Med Volkswagen privatleasing får du en smidig leasingupplevelse som inkluderar ett komplett serviceavtal i din månadskostnad. Detta ser till att din bil alltid är i topp skick och uppdaterad med den senaste programvaran som Volkswagen har att erbjuda. Du slipper ägandets bekymmer som försäljning av bilen och värdeminskning. Volkswagen vill att du får en smidig leasingperiod och slänger därför in gratis betalskydd de 3 första månaderna som täcker dina leasingavgifter om något oförutsett händer som ett ofrivillig förlorat arbete. Finn lyckan av att köra en bil som ger dig en unik körupplevelse samtidigt som du värnar om miljön.

Mer om Volkswagen

Komfort och säkerhet

Att prioritera säkerheten är essentiellt när du väljer bil. En Volkswagen ID.5 Pro Performance Edition erbjuder det senaste när det gäller bilsäkerhet, vilket ger extra skydd för dig och dina medpassagerare. Med Front Assist, som övervakar trafiken framför och varnar för möjliga faror som fotgängare och andra fordon, kan du känna dig trygg. Bilens fyrhjulsdrift anpassar sig smidigt till olika typer av vägytor, och den rymliga interiören bidrar till att göra varje resa du tar med denna Volkswagen både säker och avkopplande.

Miljö och ansvar

Volkswagens elektriska bil, ID.5 Pro Edition, är en nyckelkomponent i deras vision om en utsläppsfri framtid. Deras mål är att nå nettokoldioxidneutralitet senast 2050, en del av denna strategi är att reducera koldioxidutsläppen från både verksamheten och deras fordon. Volkswagen ID.5 Pro är framtagen med miljövänliga material och ett batteri som erbjuder längre räckvidd vid varje laddning. Denna bil är en blandning av miljömedvetenhet och kraftfull prestanda, vilket gör den till en favorit bland förare som inte vill minska på kraften och samtidigt ta ett samvetsval för en hållbar framtid.

Prestanda och teknik

Volkswagen ID.5 Pro Performance Edition är en fusion av toppmodern elbilsteknik och kraftfulla köregenskaper. Den är utrustad med en robusta 286 hästkrafter som skapar en tillförlitlig responsivitet. Bilens Assistanspaket är en annan höjdpunkt, med funktioner som backkamera och Park Assist, komplett med parkeringssensorer för ökad parkeringseffektivitet och säkerhet. Denna SUV är det logiska valet för förare som strävar efter en hög prestanda utan att kompromissa med bekvämlighet.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor