Jämför 148 st leasingbilar
Volkswagen ID.7 image

Privatleasa en Volkswagen ID.7

Leasa nya Volkswagen ID.7 Pro Edition och ta del av en energisk och lyxig körupplevelse med Volkswagens enkla och bekväma leasingavtal. Volkswagen erbjuder en smidig lösning där du får tillgång till de nyaste bilarna utan bekymmer om initiala kontantinsatser eller förluster vid värdeminskningar av din bil. Ditt leasingavtal inkluderar ett kostnadsfritt serviceavtal som säkerställer att din ID.7 är i utmärkt skick med de senaste programuppdateringarna under hela leasingperioden. För att ytterligare förenkla din upplevelse, ingår det även tre månaders gratis betalskydd, som är en tilläggsförsäkring som skyddar dina leasingavgifter vid exempelvis oförutsedd förlust av ditt arbete. Leasa en ID.7 från Volkswagen och njut av en exklusiv bil med den senaste innovationen från Volkswagen.

Mer om Volkswagen

Komfort och säkerhet

Volkswagen ID.7 Pro Edition imponerar med sin kombination av säkerhet och exklusiv komfort. När det väljer en ny leasingbil ska säkerheten vara prioriterad. Volkswagen ID.7 Pro Edition är utrustad med flertalet säkerhetssystem. Bland annat finns Front Cross Traffic Assist och Front Assist som är olika nödbromsningsfunktioner vid möte av fotgängare, cyklister och mötande trafik. I kombination med assistansfunktioner som Uppmärksamhet- och trötthetsvarnare och Lane Assist, är denna bil utrustad med gott om funktioner för att hålla dig säker i trafiken. Ihop med denna säkerhet får du dessutom en riktigt exklusiv komfort. Med ett stort panoramasoltak och bekväma framstolar med massagefunktioner, får du in både mer solljus och kommer fram mer avslappnad till din destination. Denna bil är gjort för dig som söker en lyxig bil som är pålitlig för både affärsresor och dagligt bruk.

Miljö och ansvar

I Volkswagens strävan efter en miljövänligare framtid presenterar de nu det senaste tillskottet till deras 100% eldrivna bilserie, Volkswagen ID.7 Pro Edition. Denna bil är ett led i deras bredare målsättning att bli nettokoldioxidneutralt företag senast 2050. Förutom att fokusera på att minska koldioxidutsläppen, prioriterar Volkswagen också hållbara material och ökad räckvidd för varje laddning. Med Volkswagen ID.7 Pro Edition kommer du få en lång räckvidd med riktigt snabb laddning. Dess elektriska motor erbjuder en riktigt bra balans mellan prestanda och miljöhänsyn, perfekt för en miljömedveten förare.

Prestanda och teknik

Volkswagen ID.7 Pro Edition kombinerar ny elbilsteknik med imponerande prestanda. Med en motoreffekt på 286 hästkrafter erbjuder denna premiumbil en grym responsivitet med hög komfort. Bilen har en nyckelfritt lås- och startsystem ihop med sensorstyrd öppning och elektrisk stägning av bagageluckan. Infotainmentsystemet kommer med riktigt bra anslutningsmöjligheter och är även röststyrt. Till inredningen kan du växla mellan 30 olika färger med det inbyggda Ambientebelysningen. Dessutom har denna bil en Head-up-Display som projicerar viktig information direkt på vindrutan där du till exempel kan få information om navigeringen utan att behöva ta blicken från vägen. Volkswagen ID.7 Pro Edition är en premiumbil med maximal komfort och teknologiska lösningar för en riktigt exklusiv körupplevelse.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor