Jämför 148 st leasingbilar
Volkswagen ID.BUZZ image

Privatleasa en Volkswagen ID.BUZZ

Leasa ny Volkswagen ID.BUZZ och få möjligheten att uppleva det senaste inom elbilsteknologin och bilhistoria. Du behöver inte oroa dig för höga initiala kostnader eller andrahandsvärdet av bilen och samtidigt köra en elbuss. Med Volkswagen privatleasing får du ett smidigt leasingavtal som inkluderar ett komplett serviceavtal i din månadskostnad, detta ser till att din bil alltid är i topp skick med den senaste programvaran och användning av Volkswagens reservdelar vid service. Volkswagen ser till att du får en smidig leasingperiod och slänger in gratis betalskydd de 3 första månaderna som täcker dina leasingavgifter och när det oförutsedda händer som ett ofrivillig förlorat jobb. Upptäck fördelarna med privatleasing från Volkswagen idag och njut av bekvämligheten med att köra en dynamisk modern elbil.

Mer om Volkswagen

Komfort och säkerhet

Med sin retrostil och moderna teknologi ger Volkswagen ID.BUZZ en unik körupplevelse. När du står inför valet av en bil är säkerheten det viktigaste att beakta. Volkswagen är i framkant och denna BUZZ är utrustad med det allra senaste inom säkerhetsteknik. Med Front Assist som standard, som noggrant övervakar trafiken framför för att varna om risker med fotgängare och andra fordon, kan du känna dig trygg bakom ratten. Med denna klassiska retro minibuss får du en riktigt rymlig och säker familjebil. Med den trivsamma interiören och häftiga design blir varje resa till ett storslaget äventyr.

Miljö och ansvar

Volkswagen ID.BUZZ är en miljövänlig bil med eldrift, en unik blandning mellan det nya och det gamla. Den är tyst och utsläppsfri, vilket gör den perfekt för städer eller vackra helgutflykter. Med en imponerande räckvidd på en enda laddning kan du ta dig dit du behöver utan bekymmer om laddning. Företaget siktar på att bli nettokoldioxidneutralt senast år 2050 och minskar aktivt sina utsläpp genom att introducera fordon som Volkswagen ID.BUZZ. Denna bil är en av deras senaste bilar som har drivits med innovation med miljö i fokus.

Prestanda och teknik

Med en nostalgisk charm och modern teknik, erbjuder Volkswagen ID.BUZZ en unik upplevelse. Denna helt elektriska minibuss kombinerar retrostil med framtidens teknologi, och levererar en tyst körupplevelse med en imponerande räckvidd på 423 km. Med tillägget av ett innovativt Assistanspaket, som inkluderar en intuitiv backkamera och Park Assist-systemet med inbyggda sensorer, blir parkering en bris. Denna SUV är idealisk för de som söker ett fordon som levererar både i prestanda och i praktiska situationer. Den rymliga interiören och avancerade säkerhetsfunktioner gör den till ett perfekt val för familjer. ID.BUZZ är ett exempel på hur tradition möter innovation, och skapar en spännande, ny tolkning av en klassiker.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor