Jämför 148 st leasingbilar
Volkswagen Passat image

Privatleasa en Volkswagen Passat

Njut av en högkvalitativ körupplevelse med nya Volkswagen Passat Sportscombi genom enkel och bekväm privatleasing. Volkswagen privatleasing ger dig en lösning där du får tillgång till en ny bil utan bekymmer om höga kontantinsatser eller andrahandsvärdet. För att säkerställa att din Volkswagen Passat alltid är i utmärkt skick med de senaste programuppdateringarna, inkluderas det ett serviceavtal i ditt leasingavtal. Dessutom ingår det tre månaders gratis betalskydd som skyddar dina leasingavgifter vid exempelvis oförutsedd förlust av ditt arbete. Leasa Volkswagen Passat Sportscombi Business, perfekt för dig som vill ha en rymlig bil med ett bekymmerfritt leasingavtal.

Mer om Volkswagen

Komfort och säkerhet

Volkswagen Passat Sportscombi Business imponerar med sin fusion av säkerhet och användbarhet. När det handlar om att välja en leasingbil ska säkerheten vara i centrum. Volkswagen Passat Sportscombi är utrustad med säkerhetssystem som Front Cross Traffic Assist, Fotgängarigenkänning och Lane Assist. Ihop med assistansfunktioner som Uppmärksamhet- och trötthetsvarnare är detta en bil med gott om säkerhetsfunktioner. Utöver säkerheten får du dessutom generöst med utrymme för både passagerare och bagage. Med ett panoramasoltak får du in mer solljus samtidigt som du kommer fram mer avslappnad till din destination med 10-kammars tryckpunktsmassage i framsätet. Denna bil är som gjord för dig som söker en mångsidig och pålitlig bil för både affärsresor och dagligt bruk.

Miljö och ansvar

Volkswagen Passat Sportscombi Business är ett perfekt alternativ för en miljömedveten förare som letar efter en rymlig och praktisk kombi. Denna bil är idealisk för affärsresor med tanke på bilens fokus på bränsleeffektivitet och reducerade utsläpp. Volkswagen lägger stor vikt vid miljövänliga lösningar även för sina bensindrivna fordon. De strävar efter att producera bilar med minimal påverkan på miljön med mål att uppnå koldioxidneutralitet till år 2050. Dess praktiska design och mer miljövänliga egenskaper gör den till ett bra val för dig som värderar både funktionalitet och omtanke för miljön.

Prestanda och teknik

Denna nya Volkswagen Passat Sportscombi representerar det absolut senaste från Volkswagens innovativa bilar. Med en TSI-motor med sina 150 hästkrafter får du en bekväm och responsiv körning. Dess fristående infotainmentdisplay är en central del av bilens upplevelse där du enkelt ansluter dina smarta enheter, samtidigt som du kan ladda trådlöst eller via USB-C uttagen. Om du letar efter en tekniskt avancerad, rymlig och bränslesnål kombi, är Volkswagen Passat Sportscombi Business ett smart val.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor