Jämför 148 st leasingbilar
Volkswagen T-Cross image

Privatleasa en Volkswagen T-Cross

Leasar du en Volkswagen T-Cross GT får du en sprillans ny, välutrustad och bekväm bil till en rimlig månadskostnad. Detta är den idealiska lösningen för dig som vill ha fördelarna med en ny bil utan att tänka på de initiala kostnaderna eller värdeminskningen. I leasingavtalet ingår en fullständig serviceplan som garanterar att din T-Cross GT alltid är i toppskick med de senaste uppdateringarna. För att addera till din säkerhet erbjuder Volkswagen tre månaders betalskydd utan extra kostnad, vilket täcker dina leasingavgifter vid oförutsedda situationer som förlorat jobb. Volkswagen T-Cross GT kombinerar stilfull design med imponerande prestanda, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för en dynamisk och problemfri bilupplevelse.

Mer om Volkswagen

Komfort och säkerhet

Volkswagen T-Cross framstår som en perfekt symbios av säkerhet och funktionalitet. Säkerheten är en nyckelfaktor vid val av en leasingbil, och T-Cross är därför utrustad med det senaste inom säkerhet som Front Assist och Lane Assist. Dessutom är bilen förstärkt med Travel Assist, som aktivt hjälper till att hålla dig inom ditt körfält, upprätthålla ett säkert avstånd till fordonet framför och följa den hastighet du ställt in. Med sitt rymliga passagerar- och bagageutrymme erbjuder T-Cross komfort och bekvämlighet för alla ombord. Den är det optimala valet för dem som söker en flexibel och tillförlitlig bil för både vardagsbruk och utflykter.

Miljö och ansvar

För de som överväger leasing och värderar miljövänliga egenskaper samt en effektiv motor, sticker Volkswagen T-Cross ut som ett förstahandsval. Denna rymliga SUV imponerar med sin bränslesnålhet och sina låga CO2-utsläpp, vilket gör den till ett optimalt alternativ för miljömedvetna konsumenter. Volkswagen arbetar mot sitt mål om nettokoldioxidneutralitet senast 2050 genom att minska utsläppen från både företaget och dess bilar, vilket visar deras dedikation till hållbar. Med Volkswagen T-Cross får du en effektiv och ekonomisk SUV som levererar både kostnadseffektivitet och en behaglig körupplevelse.

Prestanda och teknik

Upplev det allra senaste från Volkswagen med den nya T-Cross GT. Denna bil erbjuder en gränslös körkänsla, tack vare dess effektiva TSI-motor med 110 hästkrafter blir varje körsträcka till med än bara en färdsträcka. Hjärtat i T-Cross är dess fristående infotainmentdisplay, som enkelt kopplar ihop med dina smarta enheter för en bekymmersfri och njutbar färd. GT-paketet tillför en touch av sportighet och förfining till bilens utseende. För de som söker en bil som kombinerar mångsidighet med teknisk innovation, är Volkswagen T-Cross GT ett utmärkt val.

Banner image of Leasa Bil

Sök bland 176 bilar

Vi har samlat ihop all relevant information gällande privatleasing från de olika bilmärkena. Ta en titt nedan efter olika bilmärken som intresserar dig, läs vidare kring vad de erbjuder och inspireras.

Till våra bilar

Vanliga frågor